夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我剛剛比老公響完,我真係冇辦法,係到流眼淚,做女人真係生苦。

大宅

idycheung812 發表於 19-1-29 23:47
e到D租金家家戶戶是同一的

你可叫業主講, 戶戶我都會加租, 其餘兩戶我遲啲會加 等租約完

若果你想放棄搬屋, 咁就由得佢, 因你似乎好直/唔想講大話

一日見10幾次, 這個進擊的女人勾引你老公 我感覺機會好大, 希望第日唔好聽到你呢個消息

大宅

idycheung812 發表於 19-1-29 23:56
我剛剛比老公響完,我真係冇辦法,係到流眼淚,做女人真係生苦。

喊來冇用的,呢度好多網友教你點樣應付老公,你試下聽人講

大宅

回覆樓主:

我生了仔女後我都覺有情緒憂鬱病,但今次e件事寧到我現起來,我都睇了醫生,開了藥比我食,在轉去睇精神科

大宅

回覆樓主:

我流眼淚我老公都唔比我咸,連咸權力都唔可以有

大宅

回覆樓主:

你哋知唔知點解我怕老公,因為他會趕我走,仔女不用我照顧。

水晶宮

idycheung812 發表於 19-1-30 00:43
你哋知唔知點解我怕老公,因為他會趕我走,仔女不用我照顧。

你會怕佢只因自己無自信, 覺得無咗佢你生活唔到啫

你而家係怕老公玩女人定無仔女見呀?

之前教你既方法你以為我跣你呀? 明顯你老公當你唔係野, 你講有鬼自己驚呢啲佢啋你都傻, 但如果有機會傷害到佢仔囡或佢自己既, 先係最到肉既理由

但你仍然選擇話怕個女人影響佢 , 明顯係明示咗你唔信佢! 睇小佢定力! 以為佢係賤男等等! 咁既理由係無一個正常男人會重視你意見, 只會覺得係你自己無理取鬧

而家黃金機會已過, 你再唔同個女人鬥耍手段就預咗到時發生咩事都只能接受。。。

齋呻定去改變命運你自己揀

男爵府

樓主:
其實我覺得已經唔係對面個女人嘅問題...
係你響同你老公嘅關係(emoji)面你將自己嘅位置放得太低

大宅

樓主呢一個根本係困局 !佢喺呢個家庭係可有可無 毫無地位的,而 對面個女人 擺明車馬 就係食男人飯, 任何一個有利用價值嘅男人都唔會放過,都係目標, 男人貪新鮮係人之常情,兩夫妻 感情幾好都好,但只要夾啱天時地利人和,有其他女人崇拜 ,令佢有英雄感嘅時候 ,通常男人都會 輕飄飄 ,只不過有D會玩到拋妻棄子,有啲玩完就算, 有啲唔敢玩嘅原因, 並唔係佢哋唔想, 只不過係太太喺個家庭裏面份量重要,令佢唔敢輕舉妄動啫 ,如果係冇責任冇後果, 相信九成九人都會去馬,所 以樓主本身係冇能力去解決呢單嘢, 佢唯一王牌就係對仔女 ,如果爸爸對仔女感情係好好,視為重要財寶,樓主要令仔女覺得冇咗佢係唔得 ,呢個已經係最大殺手鐗,因為樓主講過係仔仔話畀佢聽,見到 爸爸同隔離嘅女人講嘢, 所以希望你用親情可以感動你老公, 令佢希望家庭完整,唔會冇咗媽媽

珍珠宮

其實,我覺得你諗太多。而且最忌俾你老公知你咁諗佢。如果你老公係清白,你咁諗佢,咪製造鬧交機會,如果原先都冇諗嘢,經你咁講一講,呢件事上咗心,反而更加留意個女人。

大宅

soso1227 發表於 19-1-18 13:26
唔好搬。
如果個女人收兵,
你地搬左,

呢招絕

首頁

尾頁

跳至