夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

改姓要樓主同意

伯爵府

畀面勳章

咁你有無去了解下佢真係忙還是不想比你見,一個女人帶住小朋友還要返工你知唔知有幾忙,老實講我只做全職媽媽都忙得要死。

琥珀宮

但你前妻都話六日可以約喎,既然你都話唔係成日見,點解唔可以抽一個星期六或日去見個仔?

如果係要返工我可以理解,如果係因為要向而家個老婆交人,咁都無咩好講LU,兩邊都唔肯就注定你好少可以見到個仔

瑪瑙宮

晒氣,你5得就得,人地5得就5得。

遲d你地有小朋友,你星期一至七都5得架喇。

珍珠宮

有心見, 點解星期六日唔得? 老老實實, 而家D細路其實星期六日先最忙, 你前妻都話星期六日可以約到, 可能佢都要幫仔仔停果日既興趣班先比你地父子見到面, 都算係唔話得啦, 你比得果3千, 興趣班都唔夠呀!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有心幾時都得.... 呢句你話你自己咋?

子爵府

講真我見到的係一個正常負責任的媽媽回應
有人話要約仔食飯,前妻話要返學,佢回應話 “星期二請日假咪得囉”,負責任到呢。

洋房

Poyau 發表於 19-1-18 10:59
改姓要樓主同意

謝,好似18後可自己話事

洋房

zone 發表於 19-1-18 13:31
咁你有無去了解下佢真係忙還是不想比你見,一個女人帶住小朋友還要返工你知唔知有幾忙,老實講我只做全職媽媽 ...

個仔跟外母家住馬安山居屋,和在那邊學校讀書,她就租太子私樓, 租黎做咩,心照啦。

洋房

小寶貝兒 發表於 19-1-18 14:46
有心見, 點解星期六日唔得? 老老實實, 而家D細路其實星期六日先最忙, 你前妻都話星期六日可以約到, 可能佢 ...

比多啲,你當我開銀行。

洋房

HOPEFORBB 發表於 19-1-18 15:44
講真我見到的係一個正常負責任的媽媽回應
有人話要約仔食飯,前妻話要返學,佢回應話 “星期二請日假咪得囉 ...

我仲可以等,但我爸媽都過左70,他們好鐘意個孫,諗住提早食年飯,十年內約親都係咁,你就會有火。

男爵府

有心約就俾多幾個日子人地㨂,要個仔唔返學為左同你食餐飯!呢d就係對個仔好?同埋你自己有小三,點解離左婚個老婆唔可以有感情生活?開個post俾人見到你有幾自私!$3000真係好多囉!都唔知夠食定夠交學校雜費!

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

就咁睇樓主D回應同頭像, 一D都唔似個男人既行為

定樓主你其實就係個小三老婆呀?

洋房

lazymuimui 發表於 19-1-18 17:24
就咁睇樓主D回應同頭像, 一D都唔似個男人既行為

定樓主你其實就係個小三老婆呀?

九唔搭八

伯爵府

畀面勳章

philip4268 發表於 19-1-18 17:26
九唔搭八

樓主都幾無懶,返學日子要亞仔請假陪你地請飯,亞媽唔比好正常,一年一次都係咁話,好彩亞仔無跟你

大宅

philip4268 發表於 19-1-18 09:31
舊帳 Link

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19904908

樓主, 平日小朋友要返學, 放學回家要做功課、補習、溫書, 佢地真係好辛苦, 第日又要返學。 同埋正常家長唔會甘樣某某然叫小朋友請假去玩........

星期六/日約小朋友真係比較好, 一年有甘多星期六/日, 如果你真係錫佢, 顧及小朋友感受, 你考慮吓啦。

大宅

人渣男算把啦

洋房

G5G4 發表於 19-1-18 17:35
人渣男算把啦

去錯左地方出post,呢度係女介

首頁

尾頁

跳至