自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

alicialee1210 發表於 19-1-18 10:08
我仲剛剛簽了24個月約,原來成日睇唔到架

我99四日前連app都睇唔到,佢打去問,hotline話係佢部平板太舊所以咁,要佢買部新機,99嬲到爆,話明明琴日仲聽到,係突然你要update之後睇唔到,睇唔到就唔會續約,咁依家係咪睇唔到有得cancel!?hotline答佢上網睇番支援邊部機買番就睇到wo, 99話為左個app要洗幾千買部新機火都黎
我都覺得佢有冇搞錯,老人家識鬼依d, 買佢都係想睇舊劇je, 點知今日到我地部機頂盒有事!99話好彩仲未去買機

珍珠宮

最近睇皆大歡喜,經常睇睇下畫面吳郁聲郁,樓主係咪指依樣

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

鍾太2009 發表於 19-1-18 10:23
昨晚已經睇吾到
c6昨晚睇到12am 都無問題喎!

之前成日睇唔到, 我打上去netivigator 問, 反而無問mytv super,

佢0地話雖然已經光纖寬頻入屋, 但係原來router 頂唔住,

分唔到去mytv super/Now E/ 手機上網 0甘多樣化,

叫我換過勁d 0既 router, 否則 modem 要直插入mytvsuper 先得, 唔可以wireless,

0甘我個舊 router 都用0左4~5年, 後尾我換0左個新型號 router 之後, 就無事lu

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我今朝睇到呀,已經睇左昨晚知否知否了,不過有一下吾順,9點半左右吧!但5分鐘左右又得左

大宅

小可愛11 發表於 19-1-18 10:08
呢排頻頻睇唔到,都唔知搞乜

我都係呀,仲以為個盒子太舊(2-3年前買)要換tim

珍珠宮

環保接龍勳章

得喇!! 宜家睇到了

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

珊瑚宮

畀面勳章

gracelam 發表於 19-1-18 11:03
得喇!! 宜家睇到了

係呀,睇緊!謝謝!

大宅

2023年兔年勳章

Load 得越嚟越慢。。。

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

昨晚開始睇唔到
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

子爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

原來咁多人睇唔到.

大宅

alicialee1210 發表於 19-1-18 10:08
我仲剛剛簽了24個月約,原來成日睇唔到架

請問你續約幾錢個月? 基本版/至尊版?

珊瑚宮

2024年龍年勳章

Ryanma 發表於 19-1-18 10:52

之前成日睇唔到, 我打上去netivigator 問, 反而無問mytv super,

我都打算換router,因為房load得差,廳又冇事,所以諗住係router問題

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我仲以為和記上網有問題tim
還你千世笑來世未必能遇到

大宅

我都以為係屋企wifi 問題

大宅

同埋佢而家劇集同劇集之間嘅音樂好煩!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

jojodada 發表於 19-1-18 13:10
請問你續約幾錢個月? 基本版/至尊版?

本身上年比錢$3xx 買手機版一年,佢打比我現在$48一個月,24個月約基本版,$98至尊版,就送埋盒子
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

我都開咗幾日睇唔到都放棄啦,今日再試下先。

男爵府

Ryanma 發表於 19-1-18 10:52

我都係,我hkbn都係覆我類似的答案,但我唔太明之前都一路睇緊,係突然唔得

男爵府

我都係已經幾日了!

男爵府

今朝屋企電視睇唔到一陣囉,依家就電視,ipad,iphone都睇到

首頁

尾頁

跳至