親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

新年promo,開新account入code就得(我無試過)。有計劃出遊嘅就抵喇

更新,由於反應熱烈,探子回報優惠已完。

Cheuk2012    發表於 19-1-18 21:53

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 19-1-18 11:51
新年promo,開新account入code就得(我無試過)。有計劃出遊嘅就抵喇

我尋日用左來訂租車,超抵

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

大宅

MissMaMa 發表於 19-1-18 19:49

請問知唔知優惠做到幾時?

子爵府

我見book暑假冇,日子末開始。
有一些活動都只去到3-4月,又糸book吾到。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Charlotte_mom 發表於 19-1-18 11:51

謝謝 又平多d
放下自在

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

vafamily 發表於 19-1-18 23:02
請問知唔知優惠做到幾時?

影埋T&C

王國長老

MissMaMa 發表於 19-1-18 19:49

我仲考慮緊大阪自唔自駕.....

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 19-1-19 00:22
我仲考慮緊大阪自唔自駕.....

如果大阪租車,klook就應該冇。睇下需唔需要買門票,佢klook好奇怪,買環球影城門票扣唔到code,但環球影城+交通卡套票就得(但我而家冇7折code,只係用9折code來試)

大宅

Charlotte_mom 發表於 19-1-19 00:21
影埋T&C

唔該晒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

用埋舊user推薦新會員, 舊會員仲有張$25 coupon
放下自在

王國長老

MissMaMa 發表於 19-1-19 05:48
如果大阪租車,klook就應該冇。睇下需唔需要買門票,佢klook好奇怪,買環球影城門票扣唔到code,但環球影 ...

哦~~證明我未認真睇
謝資料

王國長老

cattz288 發表於 19-1-19 08:05
用埋舊user推薦新會員, 舊會員仲有張$25 coupon

應該無得同時用2個code
你講得咁白,我欣賞你。最討厭d人,referral code咪referral code囉,自己有jetso又唔講,cheap!

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 19-1-19 11:20
應該無得同時用2個code
你講得咁白,我欣賞你。最討厭d人,referral code咪referral code囉,自己有jetso ...

無呀~新人緊係用7折優惠喇! 不過舊人推薦完, 新人ac用完活動, 舊人ac就有$25券嘛 我都係介紹家人做新人咋!不過要用新手機! 唔可以logout完, 做新人
放下自在

大宅

正 thanks for sharing

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 11:27
無呀~新人緊係用7折優惠喇! 不過舊人推薦完, 新人ac用完活動, 舊人ac就有$25券嘛 我 ...

點解要用新手機?

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-1-19 12:30
點解要用新手機?

我試過, 唔比註冊
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 13:35
我試過, 唔比註冊

點解你唔得?我試過,登出後已經幫家人註冊過2個新account ,前2日先至用新account 訂完租車

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-1-19 13:38
點解你唔得?我試過,登出後已經幫家人註冊過2個新account ,前2日先至用新account 訂完租車
...

咦!唔通揀錯左位入資料
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 13:35
我試過, 唔比註冊

不過第一次預訂的時候,要用新手機號碼去做驗證。。。但你話登出後要用新手機才可以註冊,就唔需要喇。同一部手機,可以登出之後,再註冊新賬戶。btw,新賬戶註冊,係唔需要入電話號碼,直至第一次預訂,才需要掛電話號碼。

首頁
12345...9

尾頁

跳至