親子旅遊

跳至

首頁
34567...9

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

clkv 發表於 19-1-20 12:27
請問~ 我幾個月前登記咗做會員,但冇訂購過,咁當唔當新會員呀?

當! 入返新人code就得
放下自在

珍珠宮

clkv 發表於 19-1-20 12:27
請問~ 我幾個月前登記咗做會員,但冇訂購過,咁當唔當新會員呀?

當新會員

子爵府

yuyu.c 發表於 19-1-20 09:55
唔知, 我下次新account可能要用大陸電話開,睇吓係點先。

我個大陸電話已經用埋

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

happykk 發表於 19-1-20 13:08
我個大陸電話已經用埋

係咪今次用?因今次7折係香港同澳門優惠,咁大陸電話訂唔訂到?

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-20 12:26
係? 想問我坐7:30pm機, 如果一早已check in行李, 係咪4:30arex車都ok定要再早d?

換飛時我問個職員,佢話可以改另一班。我坐20:10機,坐5:15 Arex,時間非常充裕。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MissMaMa 發表於 19-1-20 13:35
換飛時我問個職員,佢話可以改另一班。我坐20:10機,坐5:15 Arex,時間非常充裕。
...

好的! 謝謝你! 咁我又買
放下自在

子爵府

回覆 cattz288 的帖子

唔該晒~

子爵府

回覆 MissMaMa 的帖子

好呀~ 謝謝你

子爵府

yuyu.c 發表於 19-1-20 13:18
係咪今次用?因今次7折係香港同澳門優惠,咁大陸電話訂唔訂到?

唔係今次,買1送1平昌巴士飛用咗,
果個A/C有推薦新人$25減,到比錢要入手機no,全家得我個大陸no未用過

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

happykk 發表於 19-1-20 13:49
唔係今次,買1送1平昌巴士飛用咗,
果個A/C有推薦新人$25減,到比錢要入手機no,全家得我個大陸no未用過
...

咁我今次試吓先。

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-1-20 08:56
有2個呀!生物體驗展,拉拉熊cafe, 仲有個小丸子展有朋友讓左飛比我

我結果訂左好多台北伴手禮:糖村,鳳梨酥,仲有其他,回程去機場取貨。另外,訂左沖繩1 day tour,張單平左千三幾,真係抵抵抵!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

MissMaMa 發表於 19-1-20 14:26
我結果訂左好多台北伴手禮:糖村,鳳梨酥,仲有其他,回程去機場取貨。另外,訂左沖繩1 day tour,張單平 ...

我都有睇過台北機場拎伴手禮,可惜係2月13日後先可以,我12號回程

象牙宮

clkv 發表於 19-1-20 13:41
回覆 cattz288 的帖子

唔該晒~
原來落ORDER後取消, 係無得再用NEW USER 7折 CODE! 唯有留返下次用
放下自在

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-1-20 14:58
我都有睇過台北機場拎伴手禮,可惜係2月13日後先可以,我12號回程

係呀,我啱啱拎到

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-20 15:55
原來落ORDER後取消, 係無得再用NEW USER 7折 CODE! 唯有留返下次用

取消後,已經唔再係New user,咁應該用唔到。。。留返下次用係什麼意思?

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-1-20 17:44
取消後,已經唔再係New user,咁應該用唔到。。。留返下次用係什麼意思?
...

未訂過, 下次又做新user, 唔知得唔得
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-20 17:57
未訂過, 下次又做新user, 唔知得唔得

你未訂過就係new user,不過下次未必有7折咁平。印象中,未試過klook咁平。

子爵府

好媽媽勳章

MissMaMa 發表於 19-1-20 14:26
我結果訂左好多台北伴手禮:糖村,鳳梨酥,仲有其他,回程去機場取貨。另外,訂左沖繩1 day tour,張單平 ...

我都訂左幾個項目,平左$1500,多謝各位介紹

珍珠宮

NamB 發表於 19-1-20 18:22
我都訂左幾個項目,平左$1500,多謝各位介紹
要不要拿code 先

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-1-20 17:59
你未訂過就係new user,不過下次未必有7折咁平。印象中,未試過klook咁平。
...

無辦法! 心急就落左單! 仲諗住取消可以再用過! 唔怪得佢寫不設更改!
係!真係未試過咁so, 對上一次, 都係1k減1百咋!
今年過年仲有得搶利是
放下自在

首頁
34567...9

尾頁

跳至