親子旅遊

跳至

首頁
45678...9

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

有dbs咭又可以有減50優惠

子爵府

好媽媽勳章

bbc2018 發表於 19-1-20 18:38
要不要拿code 先

要呀

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

點解我唔早點看你這個post, 5分鐘前才book左 klook

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cloudwingwing 發表於 19-1-20 18:50
點解我唔早點看你這個post, 5分鐘前才book左 klook

取消! 再拎新no&email book

放下自在

珍珠宮

開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-1-20 18:52
取消! 再拎新no&email book

已付錢都可以?

象牙宮

cloudwingwing 發表於 19-1-20 18:52
已付錢都可以?

本身買左既item有無得free cancellation? 有就得喇
放下自在

珍珠宮

開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-1-20 18:54
本身買左既item有無得free cancellation? 有就得喇

原來如此,我book左機場接送,應該無得free cancelation了, 謝謝你的回覆。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cloudwingwing 發表於 19-1-20 18:55
原來如此,我book左機場接送,應該無得free cancelation了, 謝謝你的回覆。

再買返其他野,溝貨溝貨

子爵府

cloudwingwing 發表於 19-1-20 18:55

入番klook app ,最底click入訂單>查看詳情>,
睇吓你個booking有冇"申請退款"item,
有就可以取消

象牙宮

未必喎!我見多數寫48hrs可改!
放下自在

大宅

happykk 發表於 19-1-20 19:21
入番klook app ,最底click入訂單>查看詳情>,
睇吓你個booking有冇"申請退款"item,
有就可以取消

係未要揾客服取得消架?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wendyau 發表於 19-1-20 19:52
係未要揾客服取得消架?

自己在app取消就得

象牙宮

wendyau 發表於 19-1-20 19:52
係未要揾客服取得消架?

唔駛! 喺app 訂單> 申請退款
放下自在

大宅

cattz288 發表於 19-1-20 20:17
唔駛! 喺app 訂單> 申請退款

係未訂單,諮詢客路,取消訂單,然後要等klook覆架?

象牙宮

wendyau 發表於 19-1-20 20:43
係未訂單,諮詢客路,取消訂單,然後要等klook覆架?

不用諮詢客路! 再落少少已見申請退款! 一按如果係free cancellation! 即收msg話退款中
放下自在

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

我上次買klook沖繩12景點pass用雙11優惠。
依家加晒價計再7折同我買個時一樣價
好在無蝕。

男爵府

我岩岩再入哩個code, 佢話已經超限,無得用喇

子爵府

cacy 發表於 19-1-20 21:17

新人7折?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cacy 發表於 19-1-20 21:17

咁快?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cattz288 發表於 19-1-20 18:47
有dbs咭又可以有減50優惠

尼個點減?我用dbs架

首頁
45678...9

尾頁

跳至