自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

【《愛.回家》上位小生】 離開無綫移居蒙古開牧場 35歲何君誠:希望賺多啲錢可以照顧父母 | 2019-01-18 | 壹週刊 | 蘋果日報

http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_649614_0&i=20190118

各位JM 認為個生意有無得做呀?

希望賺多d照顧父母,但去咁遠點照顧?
同埋,一年只做3個月生意,聽落好似好牙煙咁。。。

wcpcelia    發表於 19-1-20 18:42
tansyneko    發表於 19-1-18 13:20

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好突破。。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

我幾喜歡佢㗎

珍珠宮

2024年龍年勳章

alicialee1210 發表於 19-1-18 12:09
好突破。。

就咁聽你覺得個生意有冇得做呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章

終極熊貓 發表於 19-1-18 12:09
我幾喜歡佢㗎

事實上無綫又冇乜嘢俾佢做,留喺度仲嘥時間。。。雞肋 雞肋 食之無味,棄之可惜。。。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

印象係唔係好識做戲

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

bobomia 發表於 19-1-18 12:11

冇。。不過要搵錢,就係要做人地覺得冇得做嘅嘢,先夠勁嘛
有些路啊,只能一個人走

水晶宮

回覆 終極熊貓 的帖子

ME2, 我覺得佢靚仔架!
同埋, 我覺得佢幾似杏兒老公架!

珍珠宮

2024年龍年勳章

ChloeMa 發表於 19-1-18 12:12
印象係唔係好識做戲

愛瑜伽。BILLY
我通常都唔睇九點半的戲,所以只睇過愛回家,佢好似係做瑜伽,唔記得係sales定係做教練

寶石宮

bobomia 發表於 19-1-18 12:15
愛瑜伽。BILLY
我通常都唔睇九點半的戲,所以只睇過愛回家,佢好似係做瑜伽,唔記得係sales定係做教練 :q ...

剛剛套兄弟,叫stone ,覺得佢都幾型
有些路啊,只能一個人走

侯爵府

無印象係邊個......

wcpcelia    發表於 19-1-20 18:43
tsung    發表於 19-1-18 18:26

珍珠宮

2024年龍年勳章

chocolatebean 發表於 19-1-18 12:15
回覆 終極熊貓 的帖子

ME2, 我覺得佢靚仔架!

原來佢都做咗十年。。。講真十年無線都冇機會俾佢嘅,真係可以走得,試吓上大陸拍戲仲好啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章

alicialee1210 發表於 19-1-18 12:16

兄弟。。。雖然係八點半做,正常我都會睇。但係呢出戲呢真係好趕客, 所以我冇追到。。。

伯爵府

回覆樓主

說實話,而家在無人的情況下⋯⋯都彈唔起,仲唔走等乜。

珍珠宮

2024年龍年勳章

alicialee1210 發表於 19-1-18 12:13
冇。。不過要搵錢,就係要做人地覺得冇得做嘅嘢,先夠勁嘛

我淨係見到蘋果度好多人留言話:如果有得做的話,啲大陸人都做咗啦 仲輪到你?

子爵府

佢係 愛 回家做邊個角色呀

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

alicialee1210 發表於 19-1-18 12:16

我都覺得佢係兄弟幾型...

琥珀宮

bobomia 發表於 19-1-18 12:07
【《愛.回家》上位小生】 離開無綫移居蒙古開牧場 35歲何君誠:希望賺多啲錢可以照顧父母 | 2019-01-18 ...

睇埋張相都諗唔起係邊個

珍珠宮

2024年龍年勳章

TinaWu 發表於 19-1-18 12:24
佢係 愛 回家做邊個角色呀

愛瑜伽。瑜伽中心嘅sales 叫BILLY 。

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

牙煙呀..

首頁
12345...6

尾頁

跳至