自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

日日係電視見佢叫人將個波交俾佢,但派$4000花三億行政費,派錢準則前無古人,好羡慕澳門人
唔知今年財爺點玩法

珍珠宮

回覆樓主:

把鬼

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

射⚽

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

3億

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

象牙宮

2024年龍年勳章

alicialee1210 發表於 19-1-18 13:39
3億

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

3億?

侯爵府

畀面勳章

lam133 發表於 19-1-18 13:46
3億?

分俾有需要的人好過。點解香港行政費咁多?
Nice to meet you!

子爵府

我真係寧願佢坐定定係度,乜都唔好做好過

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

secretrose 發表於 19-1-18 13:49
分俾有需要的人好過。點解香港行政費咁多?

意為比3億係4000元,唔係用來做行政費

伯爵府

回覆樓主:

呢件正廢物,大家唔使對佢有期望

tsung    發表於 19-1-18 18:36
tsung    發表於 19-1-18 18:36
boccioni    發表於 19-1-18 17:18

公爵府

syne403 發表於 19-1-18 12:58
日日係電視見佢叫人將個波交俾佢,但派$4000花三億行政費,派錢準則前無古人,好羡慕澳門人
唔知今 ...

派嚟把鬼! 唔派就唔駛晒錢!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

做事比較層次低 , 做財爺有點吃力

子爵府

syne403 發表於 19-1-18 12:58
唔知今 ...

澳門係連表格都唔需要填嘅
只要有張身分證
張支票就會自動送上門
真真正正嘅叫派錢

男爵府

晒錢

大宅

好媽媽勳章

3億行政費 ,要嚟比真真正正有需要既人好過啦 。條數都唔知點嚟既

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

3億

珍珠宮

環保接龍勳章

agnesbee 發表於 19-1-18 13:54
呢件正廢物,大家唔使對佢有期望

同意

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

人哋派錢個個拍手掌,佢派錢派到個個媽媽聲。

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無對佢期望過... 唔做好過做...

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

派3億定係行政費要3億

首頁

尾頁

跳至