免費送出二手0/3 BB床 及 Combi 高椅(已送出)

Hochiho
|

小朋友大左唔需要,送給有需要的人
不分散送,要觀塘區上門自取,時間配合我優先,
有意PM

·白色 0/3 Baby Vina 床:

1.底板有三個高度
2.有防咬膠邊
3.單邊上落閘
4.尺碼:49”(L) x 26”(W) x41”(H)(外圍)
5.尺碼:47”(L) x 23.5”(W) (內圍)

·Combi Roanju high chair (有防污墊)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cici0530
|
Hochiho 發表於 19-1-18 16:31
有意PM

可要combi椅嗎,因為嬰兒床已經(emoji)️了,我都住觀塘,謝謝你先
MichaelYY
|
有意PM

你好,有意bb床,請問仲有嗎?
yanyan0421
|
回覆 MichaelYY 的帖子

兩樣我都想要呀,幾時方便?多謝您先😊
yanyan0421
|
有意PM
我兩樣都想要,幾時方便您?
多謝您先^^
sukisiu712
|
有意PM

你好!因為BB床已經買了,想排high chair,時間就你方便,謝謝你!
Hochiho
|
有意PM

已hold, thx
YOYO豪仔
|
有意PM

可要combi椅嗎,因為嬰兒床已經有了。
Hochiho
|
有意PM

已送出,謝謝!