【警隊醜聞】安全屋偷食男女身份曝光

Poyau
|
天大地大 發表於 19-1-18 23:12
我見網上登哂女主角卡片,還有幾張似乎是工作場合的相。
女主角個posting,似乎差不多升得
我估,可能有人 ...

SD2排名第二對上係Sr
chocolatebean
|
回覆 天大地大 的帖子

我都有睇到
ingong
|
個男小三真係鬼迷心竅, 自己做差人都明知做咩事都一定留有痕跡俾人跟到
呢次真係現眼報
天大地大
|
Poyau 發表於 19-1-18 23:16
SD2排名第二對上係Sr

ASD 多唔多BS位?
天大地大
|
蝦碌媽咪 發表於 19-1-18 23:14
咁多角關係最無辜係督察夫人,可能以為婚姻好幸福

我絕對同意。本來開開心心做警司夫人添。現在全世界都知佢老公有小三
popocat
|
其實點解私家偵探會查到嗰間係安全屋?唔通租客名係香港政府or警務處?
forthyc
|
男歡女愛, 冇問題.
cinda72.
|
chocolatebean 發表於 19-1-18 21:09
回覆 www 的帖子

雖然劉既老公係戴GREEN HAT, 但佢咁公開法真係好恐怖, 亦預左攬抄, 預左冇左個老婆, 好恨 ...

或者有預謀,唔想分身家呢
Poyau    發表於 19-1-20 13:11
cindy618
|
cy101 發表於 19-1-18 20:06
佢老公話有頭有面, 係咪猛人?

同問
cindy618
|
chocolatebean 發表於 19-1-18 21:09
回覆 www 的帖子

雖然劉既老公係戴GREEN HAT, 但佢咁公開法真係好恐怖, 亦預左攬抄, 預左冇左個老婆, 好恨 ...

愛嘅反面係咩丫?
suilangmui
|
現眼報
jasmine0527
|

dogbb2004
|

cattz288
|
Poyau 發表於 19-1-18 20:56
可能,學術研究上去睇風水

https://hub.hku.hk/handle/10722/208064

點解條link個名係令始既
tansyneko
|
個小三成個女強人咁樣,老實又唔係靚,男人有時真係唔知諗咩,仲有做到咁高級,好心用下腦諗嘢,要偷情都自己出去俾錢啦(當然偷情絕對係錯﹗),用安全屋偷情係犯法架喎,個女人又係有問題,老公有D料又點會放過佢﹗

有時D人鑽咗牛角尖,幾叻的人諗嘢都變得蠢D?
tansyneko
|
bks2014 發表於 19-1-18 20:35
標題是偷食男女身份曝光, 但內文只有女方姓名、 那麼個男人已經申請 法庭禁制令?
...
有男人個名呀
tansyneko
|
chocolatebean 發表於 19-1-18 20:59
回覆 www 的帖子

女名就OPEN, 男又冇既?
內文有呀
tansyneko
|
回覆 www 的帖子

無問題喎,個女人自己做衰嘢先,自己攞嚟唔駛恨啦,唔係仲要返呀麻?個女人自己出得嚟玩,預咗無咗頭家啦,咁大個人要為自己的行為埋單,唔覺個老公咁做有咩問題
chickenwing2006
|
healtheworld 發表於 19-1-18 20:33
我覺得女主角個囡慘d,如果懂事既話真係醜死

chickenwing2006
|
ingong 發表於 19-1-18 23:16
個男小三真係鬼迷心竅, 自己做差人都明知做咩事都一定留有痕跡俾人跟到
呢次真係現眼報 :think ...

千算萬算,以為自己最醒
可惜世事往往就係意料之外