惠康抽獎

ry
|
小肥寶 發表於 19-1-19 11:30
剛去惠康問左,中印花的

你買任何野排隊比錢時打開條link(msg 有個icon clink 入去) ,5分鐘內比佢過機 ...

即係拎奬時要上網,咁如果冇行動數據咪中咗都拎唔到
tsung
|
小肥寶 發表於 19-1-19 11:30
剛去惠康問左,中印花的

你買任何野排隊比錢時打開條link(msg 有個icon clink 入去) ,5分鐘內比佢過機 ...

七小口
|
今日玩,有中
得兩個印花
florapang0426
|
bibi2310 發表於 19-1-19 12:59
毛都冇中條
入左八達通卡號會易中d?

唔會易中啲 因為我入左都冇中過
cake05    發表於 19-1-25 09:34
kuklanc
|
Minijen 發表於 19-1-19 00:42
唔使消費果個網上抽獎,有無人中過?

今日中左(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cake05    發表於 19-1-25 09:33
willamo
|
ry 發表於 19-1-19 16:22
即係拎奬時要上網,咁如果冇行動數據咪中咗都拎唔到

我cap低圖拎去換左個環保袋
ry
|
willamo 發表於 19-1-19 20:45

即係cap 圖再加短訊就得?
Aidenlo
|
willamo 發表於 19-1-19 20:45

有個barcode 要load 架wor, 點cap 圖換?
willamo
|
ry 發表於 19-1-19 21:13
即係cap 圖再加短訊就得?

個陣我眼花睇錯記按左領取 見到得5分鐘 時間又趕吾到去惠康換 唯有cap低圖搏下睇下換吾換到 佢哋最後對返組號碼就換左比我
willamo
|
Aidenlo 發表於 19-1-19 21:14
有個barcode 要load 架wor, 點cap 圖換?

我普通截低有barcode圖比佢 佢對返組號碼就換左比我
ry
|
willamo 發表於 19-1-19 21:19
個陣我眼花睇錯記按左領取 見到得5分鐘 時間又趕吾到去惠康換 唯有cap低圖搏下睇下換吾換到 佢哋最後對返 ...

明白了,即係自己可以撳咗領取先,然後出現barcode 就cap 圖去換

唔該晒
cd_cwy
|
中左2次都係6個印花
NataliePP
|
無中
tracy0927
|
屋企4個手機號碼有2個中左,中左一個環保袋和任何消費送四個印花
ykleung4
|
bibi2310 發表於 19-1-19 12:59
毛都冇中條
入左八達通卡號會易中d?

反而較難,用不同電話中過幾次印花,都是無登記八達通的
cm2ling
|
玩咗幾日冇中,呢兩日突然間易中左,同屋企人都中咗印花,可能佢啲印花送唔曬。
不過 去換印花嘅時候就搞咗好耐因為店員都唔識得 搞
cheukyingmama
|
kuklanc 發表於 19-1-19 20:37
今日中左(emoji)

我都中呢個環保袋,但佢寫要作任何消費,咁係咪要買嘢先可以換?
Ada2288
|
中六個印花,要消費
Kbbs
|
Minijen 發表於 19-1-19 00:42
唔使消費果個網上抽獎,有無人中過?

全家計,中了2個環保袋和貼纸
tiffany118
|
cheukyingmama 發表於 19-1-20 10:51
我都中呢個環保袋,但佢寫要作任何消費,咁係咪要買嘢先可以換?

環保袋要買嘢, 及加0.50環保袋費用, 即係買