怒!自私腦殘媽,帶流感囡囡四圍播毒

happy_eatnsleep
|

原來比賽當日有職員見到妹妹病重,建議妹妹休息唔好比賽,點知呢位腦殘媽仲決意要個女出賽+發惡鬧人!
1月16 號又再帶個女去小朋友生日會,有網友留意到,當日個個著長袖衫,腦殘媽為咗幫個女扮小丸子,由得個女著短袖衫(蘋果頭那位)!
個女患流感,病菌都未知清晒未,又去播毒!
網民起底個爸爸係足球員,係咪因為咁所以要個女有「體育精神」,病重都要參加跳舞比賽同sport day 呢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
露比2006
|
推! 自私嘅人 要疏遠
Music_sister
|
其實佢小朋友唔辛苦咩。
個細路自己都辛苦啦
Max20080525
|
痴線 病完最忌著得少 佢自己做咩唔比堅尼去人生日會?
|
Max20080525 發表於 19-1-19 00:52

識著佢地真係慘,希望當日同佢地接觸過嘅大人同小朋友都冇被傳染

晴朗ma
|
happy_eatnsleep 發表於 19-1-19 00:43
原來比賽當日有職員見到妹妹病重,建議妹妹休息唔好比賽,但呢位怪獸媽媽仲決意要個女出賽+發惡鬧人!
1月1 ...

比賽完仲食雪糕,捱到晚上去牛角放題,第二日仲去咗運動會播毒

cherrywong05
|
痴根媽
babynetnet
|
好彩我唔係佢朋友,做佢朋友或同佢小朋友同校或同興趣班都慘……
惡過老虎既自私精
秋天與楓葉
|

想講粗口
個女病緊迫佢著短袖
佢地自己著晒長袖
個女病緊仲要迫個女去跳舞、生日會、運動會!又去散播病毒
同虐兒無分別

eliekim
|
職員難做 小妹妹啊媽無常識加自私鬼
babynetnet
|
Max20080525 發表於 19-1-19 00:52

笑死我
tansyneko
|
annakit
|
告佢虐兒
TATEYAMA
|
呢D正垃圾父母
chucimama
|
人人著咁多衫,個女著短袖衫
晴朗ma
|
happy_eatnsleep 發表於 19-1-19 00:54

識著佢地真係慘,希望當日同佢地接觸過嘅大人同小 ...

已被感染了!

ChingyanPang
|
起曬底。推上報等係人都知,鬧爆佢
dogbb2004
|

SUMMER581
|
會唔會係bk人?
|