自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

MoooVoo 發表於 19-1-19 15:07
dunlopillo, 一定要去專門店試,我頸痛用完好返

登粒P盧專門店嗰D同一般百貨公司嗰D唔同架喎

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cbeyond 發表於 19-1-19 12:46
最近剛換枕頭, 係搏搵代購
Sealy , 我搏中左, 好瞓, 頸唔再痛了

請問是這樣的嗎?

珊瑚宮

ryan_mami 發表於 19-1-19 23:34
請問是這樣的嗎?

我係呢隻

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cbeyond 發表於 19-1-19 23:42
我係呢隻

thanks

侯爵府

vivivo 發表於 19-1-19 09:33
有冇人好似我今. 搵黎搵去都搵唔到適合枕頭。我有肩頸痛唔可訓太高
琴日去吉之島買左個。冇地方試。問下賣 ...

我都有肩頸痛、試過好多枕頭、最後睇Bk jm post 話泰國big c 賣個d 枕頭正、我去旅行就求其試都無試買左個返黎真係好正、晚晚一睡到天光. 價錢只係599bhat 即港幣百幾蚊, 你睇下有無機會買到、應該有代購的。

珍珠宮

ic34 發表於 19-1-19 09:36
我同你一樣,搵緊岩枕頭 N年前在海馬買過一個好正好岩,唔知點解買唔番
對我地黎講揀枕頭就好似揀 ...

我都係喎,而家個海馬瞓咗十幾年,想換新,喺海馬買左5,6個都唔啱,繼續瞓返舊嗰個

珍珠宮

SaBB 發表於 19-1-19 23:47

我都有肩頸痛、試過好多枕頭、最後睇Bk jm post 話泰國big c ...

請問點嘅樣,我下月去想買

男爵府

pbpk03845784 發表於 19-1-19 23:27
登粒P盧專門店嗰D同一般百貨公司嗰D唔同架喎

我知,所以我話一定要去專門店試,因為我識人話dunlopillo唔好用,但佢係去百貨公司買,所以我remind樓主一定係去專門店

伯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

我發覺買枕頭唔係單一剩係睇枕頭,仲要配合你現在瞓緊張床褥硬定軟。
我本來一直用開t字頭枕頭,好舒服無問題,但後嚟換咗張硬身啲嘅床褥, 再用t字頭嘅枕頭就覺得唔舒服, 點知當我響吉之島買咗個100蚊唔使嘅枕頭,就舒服到一覺瞓天光。

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

ic34 發表於 19-1-19 09:36
我同你一樣,搵緊岩枕頭 N年前在海馬買過一個好正好岩,唔知點解買唔番
對我地黎講揀枕頭就好似揀 ...

我都係用左海馬厚枕頭多年都未敢掉,因為一直買唔番又厚又有少彈力既枕頭!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

oceandeepsea 發表於 19-1-19 09:45
唔記得dunlopillo,散件依d係無得試,最多放上手壓下

我用左Dunlopillo 已經3-40年,我一定要用佢先瞓得好!今日行Aeon 大減價,做7折之後再9折,仲送pillow protector,送呢個都要$238!我拿拿聲買,用開就快d入貨,平時最多都得9折咋。

珊瑚宮

MoooVoo 發表於 19-1-19 15:07
dunlopillo, 一定要去專門店試,我頸痛用完好返

請問哪裏有

珊瑚宮

SaBB 發表於 19-1-19 23:47

我都有肩頸痛、試過好多枕頭、最後睇Bk jm post 話泰國big c ...

請問有冇名

男爵府

麟媽媽 發表於 19-1-20 00:17
我用左Dunlopillo 已經3-40年,我一定要用佢先瞓得好!今日行Aeon 大減價,做7折之後再9折,仲送pillow pr ...

aeon 有無得試? 請問係邊間aeon? thanks~~

侯爵府

creambb 發表於 19-1-19 23:56

我買左呢個。呢個似托住我個頭瞓咁、所以我覺得好舒服

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

Happyhappylive 發表於 19-1-20 00:27
請問有冇名

請看#35
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

creambb 發表於 19-1-19 23:56

Btw, 我就係睇左呢個post :https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21931376&extra=&page=2

公爵府

麟媽媽 發表於 19-1-20 00:17
我用左Dunlopillo 已經3-40年,我一定要用佢先瞓得好!今日行Aeon 大減價,做7折之後再9折,仲送pillow pr ...

請問折上折後幾錢?
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

珍珠宮

SaBB 發表於 19-1-20 00:29
我買左呢個。呢個似托住我個頭瞓咁、所以我覺得好舒服

Thanks,我決定第一日去到買,好瞓就買多個,但唔知點塞入喼

侯爵府

creambb 發表於 19-1-20 00:48
Thanks,我決定第一日去到買,好瞓就買多個,但唔知點塞入喼

買多過放吾入手提上機吧個post 入面有另一牌子出名、你可到時去比較下

首頁

尾頁

跳至