孫醫生擇日開刀

cartieeeer
|
請問搵過孫醫生擇日開刀嘅媽媽,最後埋單幾錢?問過姑娘附加費好勁,如果擇日最後早產緊急仲加上加。

我手頭唔太充裕,想諗清楚⋯⋯謝謝
cc79
|
是否孫錫鴻醫生?
cartieeeer
|
cc79 發表於 19-1-19 17:57
是否孫錫鴻醫生?

係呀
Christylomama
|
cartieeeer 發表於 19-1-19 11:07
請問搵過孫醫生擇日開刀嘅媽媽,最後埋單幾錢?問過姑娘附加費好勁,如果擇日最後早產緊急仲加上加。

我手 ...

附加費姑娘講得好清楚,所以自己都計到條數,孫醫生要求的擇日是足38週後的日子,所以你擇日盡量靠前,例如38週一二三日,就唔好擇到咁後,因為你擇到39週的話,未到嗰日可能bb已經要出來了。如果早過38週就見紅作動,建議你去政府急症,因為早過38週,bb發育未完善的話,出世後需要醫院特別照顧,在私家費用會多好多。
pinki8888
|
Christylomama 發表於 19-1-20 06:16
附加費姑娘講得好清楚,所以自己都計到條數,孫醫生要求的擇日是足38週後的日子,所以你擇日盡量靠前,例 ...

37w足月,37w後應該唔使急症
kkw1990
|
溫馨提示 唔好搵呢個孫醫生! 態度好差
fbbs123
|
kkw1990 發表於 19-2-26 17:17
溫馨提示 唔好搵呢個孫醫生! 態度好差

可否問發生咩事?
kkw1990
|
回覆 fbbs123 的帖子

非常無禮貌, 又叫我問佢野. 問可唔可以大肚食好辣既野 又串我大學生問d咁既問題. 我唔知先想問下醫生意見姐! 跟住照肚睇bb無數手指. 我又問. 點解無數下既? 佢話佢自己心入數左唔通話我知?! ohno!!! 我真俾好唔滿意佢
kkw1990
|

我有朋友都覺得佢太串. 好影響大肚婆情緒. 非常唔專業.
但我都有朋友覺得同佢好夾
fbbs123
|
kkw1990 發表於 19-3-8 19:49

我有朋友都覺得佢太串. 好影響大肚婆情緒. 非常唔專業.

Thanks, 我衣家睇緊佢,但都唔係好敢問佢野,因為好趕咁。
但又想返去。。。因為佢又好似幾勁。。。
但次次等3小時。。。老公話點解姑娘排到時間咁樣。。。
nana213
|
我依家都係睇緊孫醫生,因為我有子宮頸短同胎水過多既問題,孫醫生每次照都好細心,同埋佢會解釋得幾詳盡。每次睇完孫醫生,我都覺得安心d。 我同老公都覺得佢好專業呀
不過,我覺得睇醫生真係人夾人,好難有一個醫生係人人都like。

wucrystalwu
|
kkw1990 發表於 19-3-8 19:48

非常無禮貌, 又叫我問佢野. 問可唔可以大肚食好辣既野 又串我大學生問d咁既問題. 我 ...

係咪照結構?
puipuizaza
|
kkw1990 發表於 19-3-8 19:48

非常無禮貌, 又叫我問佢野. 問可唔可以大肚食好辣既野 又串我大學生問d咁既問題. 我 ...

你照結構嗎?
puipuizaza
|
我都覺得佢串,同埋太趕了,照結構12mins完
celticsbig3
|
fbbs123 發表於 19-3-8 21:43
Thanks, 我衣家睇緊佢,但都唔係好敢問佢野,因為好趕咁。
但又想返去。。。因為佢又好似幾勁。。。
但次 ...

勁嘅醫生多的是