美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Yuki-101 發表於 19-1-20 22:51
我喺銅鑼灣某間買咗package之後,正常地做過兩次後,之後每次去都叫我加呢樣加嗰樣!我仲有三十幾次,就叫 ...

唉,咁樣真係好疲勞轟炸,辛辛苦苦自己搵錢俾啲黑商咁壓榨,錢又唔係無付出,服務已經唔係好,但就好似吸血鬼咁每次去都好似俾人虐待咁,心理壓力好大囉咁樣會,但又唔甘心俾地咁攪一攪就唔去,真係好無陰公囉,點解無地方可以懲治佢地,俾佢地繼續害人

大宅

旺角x莊都係hard sell機種少用料cheap
仲够胆死hard sell
狼胎得佢地
Facebook用打手
蟮稿讚到天上有地下冇
大家小心

大宅

唉!我自從俾英xx兒轟炸咗幾年,我依家怕咗九成美容連鎖店,我好彩唔係追機做,依一個月2-3次人手facial,由頭按到落腳,逐次pay,不知幾疏肝

複式洋房

darbie 發表於 19-1-21 01:13
旺角x莊都係hard sell機種少用料cheap
仲够胆死hard sell
狼胎得佢地

其實見到大家咁講,應該出面好多間美容院嘅手法都係咁賤格,襯你瞓左係度肉隨針板上就係咁同你打心理戰,應該無乜邊間係好良心經營喇,我估有都係啲小舖啦,我見上網search有啲人企硬唔再買佢就次次等你booking時間都話full唔想做你生意,咁其實佢地同明搶係真心無分別,啲職員係入面打工個心都會愈打愈黑心

複式洋房

Lcsl 發表於 19-1-21 02:37
唉!我自從俾英xx兒轟炸咗幾年,我依家怕咗九成美容連鎖店,我好彩唔係追機做,依一個月2-3次人手facial,由 ...

咁逐次pay佢唔會又硬sell你買套票抵咩?

大宅

孤兒仔蚊滋 發表於 19-1-21 06:23
咁逐次pay佢唔會又硬sell你買套票抵咩?

直情冇sell ,因為我朋友本身去開佢做果間Spa,之後呢個美容師冇做,自己出來做freelance

男爵府

孤兒仔蚊滋 發表於 19-1-19 19:37
我買六極嘅,講就十次送五次共十五次包面眼頸,但今次去咪又話毛孔大啲cream唔吸收叫半價試激光兼送埋一次 ...

成日都要發脾氣,真係好煩

大宅

做個facial仲要俾人疲勞轟炸,我都好怕去美容院

珍珠宮

畀面勳章

無糖茶妹 發表於 19-1-21 16:27
成日都要發脾氣,真係好煩
又唔敢真係發脾氣, 因為怕佢地求其做

男爵府

超煩~

成日SELL野根本休息唔到,貼錢買難受

我已經密謀盡快用晒D VALUES轉去做單次品牌FACIAL
好想真正RELAX下安靜下

男爵府

回覆 starrymama 的帖子

根本買佢怕驚黑佢面佢會開MASK時吐啖口水落去.....

JM,無計架,惟有扮合作扮聾做埋佢走人啦....

男爵府

回覆 Kim23456 的帖子

咦~~JM....咁你是否在家自己做FACIAL保養?
我最近都自己做導入/出機,覺得乾淨左,

想遲D唔再去綁PLAN個D美容院

男爵府

回覆 孤兒仔蚊滋 的帖子

全對~~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但成兩萬蚊我會好肉赤,每次去唔好帶現金信用咭
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

畀面勳章

LeBlue 發表於 19-1-21 18:04

根本買佢怕驚黑佢面佢會開MASK時吐啖口水落去.....
就算5吐口水,求其做已同屋企自己做冇分別

其實大大小小都係咁,貼 $ 買難受,好似欠左佢地咁。
硬g頭皮做埋個幾次佢

男爵府

珍珠宮

孤兒仔蚊滋 發表於 19-1-19 16:51
唉。。。幫襯左間出名美容黑店,仲要俾左舊錢做十五次療程,第二次去做做下又係咁係度叫你加錢做第二樣野, ...

好煩

大宅

回覆樓主:

有間violx都係黑店黎,係mk,大家順便分享下邊間係黑店

首頁

尾頁

跳至