有沒有響built xx pro網上店買過電器?其實係咪好吳惦?

ckw182838
|
如題
sf013hk
|
佢應該都有實體店架喎,不係商業大廈既樓上舖。
印第安公主
|
sf013hk 發表於 19-1-19 17:22
佢應該都有實體店架喎,不係商業大廈既樓上舖。

喺上海街見過,地舖嚟嘅
ckw182838
|
其實呢間舖係咪好差,已經有一個不愉快既經歷,首先好無交帶,其次十問九吳認。希望到時真係送到貨&成功安裝(emoji)
wcpcelia    發表於 19-1-20 18:04
b52
|
我幫襯過幾次,
無問題,
指定送貨時間內到,
就係好難搵人
李豆豆
|
上年買過4樣電器,冇問題呀
Poyau
|
見以下帖

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21970003
ckw182838
|
Poyau 發表於 19-1-19 18:24
見以下帖

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21970003

對,買完先知係黑店,無奈。
whyyou
|
ckw182838 發表於 19-1-19 17:33
其實呢間舖係咪好差,已經有一個不愉快既經歷,首先好無交帶,其次十問九吳認。希望到時真係送到貨&成功安 ...

買過抽濕機冇問題
simplelife
|
比原定時間遲了很多才安裝。其他都冇問題
ckw182838
|
simplelife 發表於 19-1-19 19:06
比原定時間遲了很多才安裝。其他都冇問題

遲了多久?
ckw182838
|
我打了去總代理問,無貨,有排先有貨,起碼起碼新年後。built xx pro 話問左代理拎貨,等覆,問題你無貨不應該收客人錢。
Poyau
|
ckw182838 發表於 19-1-19 19:13
我打了去總代理問,無貨,有排先有貨,起碼起碼新年後。built xx pro 話問左代理拎貨,等覆,問題你無貨不 ...

無貨照賣好伏吓
ckw182838
|
Poyau 發表於 19-1-19 19:53
無貨照賣好伏吓

未付錢前係話有貨(emoji)
Poyau
|
ckw182838 發表於 19-1-19 19:54
未付錢前係話有貨(emoji)

咁裝人 手法好有問題
simplelife
|
ckw182838 發表於 19-1-19 19:09
遲了多久?

原定一個星期後,最後有點投訴,應該是遲左三至五星期 。當時好驚係黑店,收左錢唔交貨。
ckw182838
|
遲左三至五星期,吳係呀嘛!!!好後悔響呢間黑店落單退錢有沒有可能
tsung    發表於 19-1-19 20:43
木土土
|
ckw182838 發表於 19-1-19 17:14
如題

係,網上見到太多麻煩case,佢好多時特別平,真係便宜莫貪
ash_yehyeh
|

今次裝修有訂好多嘢,因為某d靚貨真係平

呢個鋪頭應該係back office有問題,搞到送貨各樣都好甩漏,而門市sales就不斷比d客抦

我自己經驗係,抽油煙機,煮食爐,洗衣機,洗碗碟機,浴室寶都係嗰度訂,d貨無問題,我提早3個月已經訂,跟住慢慢安排送貨,叫做80%正常。

係個煮食爐,入伙後2個月先送到,我無抦個sales,因為我知道佢真係勁幫我追,仲要出動埋老細先幫我追到

因為呢間嘢真係多款,d款好適合我,好似白色煮食爐同隱藏式抽油煙機,真係好難搵,係呢間現有

其他d貴款又有平,但如果趕時間就唔好幫襯啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jkbabe
|
買過部洗碗機,機無問題,打黎約時間送貨果位小姐,我一聽電話佢第一句係“喂,你住邊區架”連自己係邊個都唔講,我唔知你係邊個點會答你呀,咁既對答常識完全係奇葩啦