自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主:

子爵府

牛子 發表於 19-1-20 11:14
我諗起我個業主立案法團 (我條村個議員同個法團主席都係親民主派的), 幫我地條村年年搞中秋晚會, 請番嚟GE ...

有嘈音可以報警。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小mama 發表於 19-1-20 10:22
係佔領中環,叫佢包文華東方酒店既文華廳啦

係彩虹邨叫佔領中環

佢哋班戰友,佔領咗又唔找數,
起高鐵,大橋又話大白象工程,佢哋而家咪又係浪費公帑打官司,衰到呢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

Sumyeema1 發表於 19-1-20 11:34
me 2.

聽聞要提早1個月book 位。

哇~咁誇

咁要好有誠意先得

別墅

街訪飯宴多數有政黨支持,所以以後要問清楚先好join,免得自己吃完美味一餐但都唔開心就慘啦。如果你呢次是我嘅話,我都會吃埋呢餐嘅,不過下次一定要問清楚D。如果是民建或工聯,我估我可能會立刻離場喇。哈哈

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Sumyeema1 發表於 19-1-20 11:34
me 2.

聽聞要提早1個月book 位。

咁厲害 攪到我好想試
總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

究竟我是誰 發表於 19-1-20 11:10
唔係要妳講,係有人咁鬧過,妳睇清楚我寫乜先,懶醒。知妳係民主派“忠心犬”。
樓主出帖呻下,妳就話人別 ...

你咁奇怪既,我又冇鬧過民建聯,話民建聯買票既又係你。
我又冇講樓主別有用心,你又夾硬話我有講。

我一直都係話民主派不成氣候架,冇鬼用!你又講咩忠心。。。
你既回覆令我非常摸不著頭腦,唔知點回好。是旦啦,你話咩就咩啦

翡翠宮

CS_HON 發表於 19-1-20 11:16
我媽都係呃飲呃食,飯局照去,禮物照拎,投票投第二個,佢話投左俾佢,無求於我,重會俾著數咩, u win:uwi ...

百友真係精靈。。知自己支持咩侯選人,不被宴會款待而出賣自己選票。

不過咁,我真係從來唔敢話咩政黨買票架。你真係做得好地區工作,公公婆婆有眼睇架ma,想投比邊個,咪邊個囉。

不過有d政黨既支持者自己爆出黎咋。重申我冇講過民建聯買選票架。

子爵府

魚兒小寶貝 發表於 19-1-20 11:22
依家好想試吓彩虹邨金big

我都係

翡翠宮

millennia 發表於 19-1-20 09:40
呢間一向都出名好食, $380 好抵!

我都即刻上openrice search下。
好似真係幾正。唔知自己食貴唔貴呢?
樓主真係好介紹

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

民主派攪蛇宴,我哋都有買票參加,純粹老公鐘意食蛇,同埋就腳, 同枱的食客都係自顧食食食,都冇理牛胃輕係台上廢噏

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

-Johnnywalker- 發表於 19-1-20 02:02
是咁的,彩虹村金big 酒家今晚私房宴每位$380。菜單好正我買在兩位同老公去,
全場12圍共120。
食到半路, ...

你好捨得,比380去金big, 覺得金bigup sup,重要聽d癈up,中晒伏

公爵府

tester5 發表於 19-1-20 13:04
我都即刻上openrice search下。
好似真係幾正。唔知自己食貴唔貴呢?
樓主真係好介紹

近年有一d飯局公司專門係攪飯局的,例如在鏞記,金碧,港大同學會等等包左幾圍,俾大家join. 我都有join 過兩三次,因為有時好難夾到朋友一圍圍咁叫,同埋成班人雖然大家係唔認識,但都係愛食之人,輕輕鬆鬆傾吓食吓過一晚幾開心。你有興趣的話都可以留意吓啊

大宅

呢個post 好有趣

男爵府

杜小田 發表於 19-1-20 02:49
呢間出哂名好食, 如果我知道有 $380 卷我都會買
真是私宴嚟,
無公開賣票的,
在whatsapp的私人谷內買位的。

珍珠宮

-Johnnywalker- 發表於 19-1-20 02:02
是咁的,彩虹村金big 酒家今晚私房宴每位$380。菜單好正我買在兩位同老公去,
全場12圍共120。
食到半路, ...

我對痰機師越來越反感,初初來選温温文文,賴講道理。選到了那張議員"風範",上電視在議會聲大夾恶潑婦式質詢,似足同黨陳熟裝,流胃興發癲時的咀臉,都唔知是否被傳染

珍珠宮

Charitymami 發表於 19-1-20 13:07
民主派攪蛇宴,我哋都有買票參加,純粹老公鐘意食蛇,同埋就腳, 同枱的食客都係自顧食食食,都冇理牛胃輕 ...

民煮派唔係好鄙視人地保皇黨搞蛇齋餅糉嘅咩?自己又玩埋一份?

男爵府

tester5 發表於 19-1-20 06:01
香港辦「蛇齋餅宴」最前瞻性、最出色既政黨,是民建聯。
你冇聽過長毛講:「食窮民建聯,去投社民聯 ...
你有冇病呀?我食飯比人騎劫你又在我po騎劫,
想鬧民建聯唔該過主另開舖。

仲有,我做事光明磊落,
呢啲食窮xxx,轉投xxx嘅事我真唔出,
只適合啲笑騎騎放毒蛇嘅賤人做。

寶褓保補    發表於 19-1-21 00:06

首頁
34567...9

尾頁

跳至