潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

本身有cf 金牛medium, 如cf 20 mini 羊同GB medium 二選一,你會點揀?

男爵府

luvysl_blythe 發表於 19-1-20 08:17
本身有cf 金牛medium, 如cf 20 mini 羊同GB medium 二選一,你會點揀?

我鍾意多mini 20啲,但最緊要你自己鍾意。

大宅

Mini

大宅

Cf mini 同 cf medium 用法很不同
我自己最常用都係 cf mini or woc

wcpcelia    發表於 19-1-21 09:00

男爵府

miffyyuyu 發表於 19-1-20 11:33
Cf mini 同 cf medium 用法很不同
我自己最常用都係 cf mini or woc

Cf 同 cf medium 你會點配撘?

我擇緊 2.55 羊金 或者 cf medium 羊金

有什麼意見?

大宅

Apple_Orange_T 發表於 19-1-20 12:25
Cf 同 cf medium 你會點配撘?

我擇緊 2.55 羊金 或者 cf medium 羊金

I like 羊金 或牛金
如果係魚子醬金係超靚
2.55 I like the below 皮質

wcpcelia    發表於 19-1-21 09:00

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

miffyyuyu 發表於 19-1-20 13:08
如果係魚子醬金係超靚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Mini
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tseleebb 發表於 19-1-20 11:19
我鍾意多mini 20啲,但最緊要你自己鍾意。

X2

男爵府

miffyyuyu 發表於 19-1-20 13:08
如果係魚子醬金係超靚

我尋日見到實物都好靚, 啲皮好靚脹卜卜咁
但我最後揀咗aged calfskin...因為我想有個classic款
仲搵咗2間先搵到我想要既~

之前見過呢度JM講過, classic款係法國造, 但我尋日睇咗幾個都係意大利造....

首頁

尾頁

跳至