比伯母搞散左

1estercheung
|
兩個字分手,睇唔出有未來可言!
1estercheung
|

heidys
|
yeah, 不要死lur
halthepooh
|
purplestar22003 發表於 19-1-20 12:41
大家鬧醒我

我地拍左拖四年,巳經入左票抽新盤,明明巳經去到呢步,但就比伯母同男朋友搞禍咗。

我同我老公拍拖十年,我家人從來只知佢嘅好,因為我嗌交從來冇俾家人知,要保護另一半。明知關係/印象差咗冇得補救,仲同阿媽講?!
好冇腦囉,媽寶一名
chanchanmichell
|
halthepooh 發表於 19-1-23 22:54
我同我老公拍拖十年,我家人從來只知佢嘅好,因為我嗌交從來冇俾家人知,要保護另一半。明知關係/印象差咗 ...

者係兩情侶點嘈,都不應該話父母知
BKKK
|

樓主,我係其中一個例子
真心早走早著
就算結左婚,你都唔會開心
我老公係媽寶
我地鬧親交佢都同自己呀媽及朋友數落我、抵毀我
結婚前已係咁,生左個囡以為佢以個囡為第1,點知都係改唔到,所以依家離婚,你千萬不要步我後塵呀!
唔好嫁媽寶
Stephen3163
|
purplestar22003 發表於 19-1-20 12:41
大家鬧醒我

我地拍左拖四年,巳經入左票抽新盤,明明巳經去到呢步,但就比伯母同男朋友搞禍咗。

對,遇見裙腳仔,有排你受⋯⋯

angel.W
|
你同佢只係嘈交咁小事都仲要背後講你,將來有其他大風浪點算?仲要同佢媽講,好唔成熟無為你切想,無諗過你同佢媽之後相處會點,有啲說話是潑出去既水,道歉又點?
佢媽打去嘈你媽,比著我會上門罵臭佢,
之後順便分埋手,
講到你死lur唔放,
睇下係你個仔無咗我唔得定我無咗你個仔唔得。
kikiwo
|
2521 發表於 19-1-20 13:01
鬧你有乜用?想第時有好日子過,分手冇損失。

條路自己揀,XX 唔好喊
stella^^
|
kikiwo 發表於 19-1-24 15:38
條路自己揀,XX 唔好喊

佢亞媽乜料呀都未過門不知所為?剷爆佢倆仔乸豈有此你?走得快好世界男人通街都係啦樓主?
|
BKKK 發表於 19-1-24 09:03
樓主,我係其中一個例子
真心早走早著
就算結左婚,你都唔會開心

jm,我見到你個睇相post,膝頭哥下抹眼淚
birdy09
|
早走早著,遲走瞓唔著
BKKK
|
chanchanmichell 發表於 19-1-24 17:08
jm,我見到你個睇相post,膝頭哥下抹眼淚

嫁左比佢真係膝頭哥抹眼淚
上次駡交,唔想奶奶理我地咁多野,我老公話奶奶只係幫我地,冇理我地d野,下下用借口話幫我地,其實樣樣都要管要理要比意見
上次駕交我地已分開幾日,見到阿囡咁細個冇左爸爸好可憐,我就去同佢傾下
我問我地係咪冇彎轉,
佢答,冇,因我阿媽好嬲。咁咪算lo。
我再叫佢多D帶阿囡返爺爺嫲嫲度。
佢答,睇下爺爺嫲嫲想唔想見先。

到第二次傾,佢同父母講我搵返佢,佢阿媽叫佢比次機會我,所以我地先和好

總之佢阿媽叫佢揾我地佢就揾,阿媽嬲就同我離婚。
樓主,你比我好,起碼你男朋友氹返你,答應你以後駡交唔同阿媽講。我老公唔覺得有問題先得人驚!
purplestar22003
|
BKKK 發表於 19-1-24 22:55

但我地巳經徹底分左手,佢唔會再揾我啦,每當我猶疑的時候,我都會再睇一次呢個post,堅定下自己的決定
c.hutchson
|

跟住我先知原來我男朋友每次同我嗌交都會同佢呀媽 ...

你男友好廢,情侶間嘈交要話比阿媽聽之餘仲要數你不是,即飛啦好心,真係一件垃圾黎。
|
BKKK 發表於 19-1-24 22:55

我不是樓主,但我之前都有個媽寶ex
你可以睇我舊post
我之前嗰個都係好聽媽話,佢呀媽就耳邊同佢吹左句,唔鍾意就唔好拖住人哋
衫褲鞋襪西裝皮鞋底褲,通通都係阿媽買
眼鏡都係老母一齊陪佢配
唉,jm ex老公幾歲?

monchhichijoyce
|
大家鬧醒我

媽寶真係唔好制……
BKKK
|
purplestar22003 發表於 19-1-25 13:51
但我地巳經徹底分左手,佢唔會再揾我啦,每當我猶疑的時候,我都會再睇一次呢個post,堅定下自己的決定
...

你嫁左就更慘
ChristineCChan
|
恭喜您神早發現佢係媽寶,呢d男人要不得呀,痴線架,咩都同阿媽講。不要心軟呀,分手要堅定呀!支持分手!
wanmm323
|
標題寫錯左