問排隊咁樣得嗎?

chingmon
|
一個人影&一群人都是影一次,我ok,disney都吾會俾人影得耐。
lam133
|
chingmon 發表於 19-1-20 21:03
一個人影&一群人都是影一次,我ok,disney都吾會俾人影得耐。

日本人影好耐,
Hi,每人抱下,主角擺post,簽名,一起影,個人影,
抱下,走得
chingmon
|
lam133 發表於 19-1-20 21:08
日本人影好耐,下
Hi,每人抱下,主角擺post,簽名,一起影,個人影,
抱下,走得

我去日本disney無影,通常在香港disney排,吾覺俾任影。
你在日本disney?排甘耐吾凍?
lam133
|
oceandeepsea 發表於 19-1-20 20:49
佢地有無指引,排之前問定,得唔得,另外係一家人影,定係單獨影?

應該係小朋友1個影先,
之後一家三口影完同拜拜走了,

排隊用2小時,影就用咗5分鍾都冇

真快手!
lam133
|
chingmon 發表於 19-1-20 21:12
我去日本disney無影,通常在香港disney排,吾覺俾任影。
你在日本disney?排甘耐吾凍?
...

未去過日本

我屋企人去話唔洗排隊超級多人
mamawwong13
|
如果都係影一張或多一兩張都 OK, 反正唔會做多好多時間
但如果一個個輪住係咁影幾張就難免黑面
lam133
|
chingmon 發表於 19-1-20 21:03

上次影得耐,個職員叫佢唔理

好怕企前面係日本人粉絲,
但又冇計!
tsung
|
Hanayori 發表於 19-1-20 20:06
帶住一村人黎就唔好,一個家庭ok喎。

chingmon
|
lam133 發表於 19-1-20 21:16
上次影得耐,個職員叫佢唔理

好怕企前面係日本人粉絲,

你指香港?
香港人多用年票,通常一開門去吾係好人,每次玩一個game,有時影一次mickey,食完lunch走,下星期又去過。
遊客真係要用盡張票,等埋煙花,無計,大家明白。
lam133
|
chingmon 發表於 19-1-20 21:20
你指香港?
香港人多用年票,通常一開門去吾係好人,每次玩一個game,有時影一次mickey,食完lunch走,下 ...

係呀

唔太過份就可以了

happyty
|
我覺得ok,有時唔使太mean嘅!
Poyau
|
一個家庭OK