夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mingmama 發表於 19-1-29 17:13
係吖有時講下無聊嘢~或者睇到啲新聞大家一齊討論下~咁都係一種交流
...

其實好多嘢都可講。

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-29 17:18
其實好多嘢都可講。新聞、工作、喺街上面見到啲有趣嘅嘢都傾下。最緊要關係融洽,講咩嘅內容其實都唔係太 ...

係吖~唔好講負面嘢~講啲有趣的新聞~一齊笑下~咁就過了一個愉快的晚上

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Solarflare 發表於 19-1-21 07:48

起碼佢踼完肯郁。

我都係因為呢句而著左!
生b之前同佢講得好清楚,佢話佢會湊我先肯生,(我認我蠢唔應該信佢)生完乜都係我,我都算,自己個女,我無怨,有次bb病,喊足一晚,佢無得訓,第朝爆我,話個個都係咁湊點解係你湊唔掂!跟住仲掟野,將台面d野掃落地
我真心後悔嫁左個咁的人,唉
大事化小, 小事化毛.........

男爵府

回覆樓主:

樓主好嗎?同老公關係有改善嗎?祝你哋一團和氣,笑口常開好運來

男爵府

kmbb519 發表於 19-2-2 01:24
我都係因為呢句而著左!
生b之前同佢講得好清楚,佢話佢會湊我先肯生,(我認我蠢唔應該信佢)生完乜都係 ...

嘩。
呢個男人極度自私。
你湊左成晚都喊, 已經無得訓。佢唔幫手不突止, 仲發大少爺脾氣。勁! 佢無資格做人老豆, 叫佢番自已阿媽度飲奶。

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Solarflare 發表於 19-2-2 10:03
嘩。
呢個男人極度自私。
你湊左成晚都喊, 已經無得訓。佢唔幫手不突止, 仲發大少爺脾氣。勁! 佢無資格做 ...

你說出重點來,你無得訓 難道我又有訓過咩,但因為我有左就無做野,佢咪覺得佢要返工就大哂囉
一早講左九萬次湊仔係辛苦,d人就拍哂心口得得得,生左知辛苦喇,麻煩喇,就卸得就卸,我做呀媽的,又做唔出唔理佢,唉
大事化小, 小事化毛.........

首頁

尾頁

跳至