親子旅遊

跳至

首頁
45678...69

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

無話可說 發表於 19-1-21 21:56
機場買多d嘛!

我只係經過買左食住先
機場有得賣?響邊?可能我太趕見唔到

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

manu4211963 發表於 19-1-21 22:58
好魚呀
Cap低咗張相第日應番啲日文字先

我冇惡意的

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

manu4211963 發表於 19-1-21 22:44
200yen
實在太過分

係平200yen,1380yen,不過得番最後一包,想買多包都冇
如果真係200yen我冇機會見到買到

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

請問洞爺湖值得去住一晚嗎?有無坐佢既免費札幌來回接駁車啊?(sorry,我未有時間睇哂你d reply,問住先, thanks)

伯爵府

回覆樓主:

我search洞爺唔算太多東西看 ,不過因為我由函館入會路經,見景色唔錯所以都會住番晚,另外亦打算去有珠山。

利申,未去的

別墅

Joey8 發表於 19-1-21 10:20
瀧乃家C6話豪一晚,我都肉赤(一晩仲貴過一個人張來回機票)
但個露天同無邊際溫泉超正,可能間酒店得三十 ...

真係好歎啊

子爵府

Lqueenie 發表於 19-1-21 23:09

我冇惡意的

Jm言重喇
我梗係知啦
有乜所謂呀
學到嘢就真啦

魚皮
嘅嘢, 一生人總有好多好多次㗎啦

伯爵府

manu4211963 發表於 19-1-22 00:41
Jm言重喇
我梗係知啦
有乜所謂呀

真漢子

珍珠宮

hfl2000 發表於 19-1-21 23:29
請問洞爺湖值得去住一晚嗎?有無坐佢既免費札幌來回接駁車啊?(sorry,我未有時間睇哂你d reply,問住先, t ...

其實乃之風2千蚊左右一晚包早、晚自助餐價錢都OK,景靚,房可以望到羊蹄山,我冇坐接駁車,因我星野直接坐JR過去再轉巴士去酒店

珍珠宮

mychinchin 發表於 19-1-21 23:50
真係好歎啊

C6話人一世物一世,有能力時乜都試下

大宅

Joey8 發表於 19-1-22 08:08
其實乃之風2千蚊左右一晚包早、晚自助餐價錢都OK,景靚,房可以望到羊蹄山,我冇坐接駁車,因我星野直接坐 ...

請問星野你住Risonare定the tower? 可以分享一下嗎?值唔值得住Risonare呢?

珍珠宮

hennyyoyo 發表於 19-1-21 23:40
我search洞爺唔算太多東西看 ,不過因為我由函館入會路經,見景色唔錯所以都會住番晚,另外亦打算 ...

冬天有珠山,成日大霧,上山冇嘢睇

留意天氣情況

珍珠宮

sophyllis 發表於 19-1-22 08:41
請問星野你住Risonare定the tower? 可以分享一下嗎?值唔值得住Risonare呢?

我住The Tower,覺得不錯
不過八成大陸人我以為自己番左深圳
Risonare我去過31樓食晚飯,感覺上高級同寧靜啲,但都係好多大陸人,我自己覺得Risonare價錢寧願住高級溫泉酒店

大宅

Joey8 發表於 19-1-22 09:26
我住The Tower,覺得不錯
不過八成大陸人我以為自己番左深圳
Risonare我去過31樓食晚飯, ...

我上網見人講the tower專做大陸團客,risonare相對清靜d

用戶要求終止服務

牛年勳章

sophyllis 發表於 19-1-22 09:44
我上網見人講the tower專做大陸團客,risonare相對清靜d

其實成個渡假村都比國內財團收購咗,好受國內遊客歡迎。連旁邊新開嘅 Clubmed 都係國內財團嘅~ 應該話新舊 Clubmed 都屬於國內財團嘅!
未經許可,請勿轉載

子爵府

hennyyoyo 發表於 19-1-22 01:15
真漢子

提防網上詐騙
我係唔會咁輕易信你講嘅嘢嘅

珍珠宮

sophyllis 發表於 19-1-22 09:44

一樣大陸人,其實我覺得他們真的無處不在,除非日本鄉郊,可能佢地未識去
如Risonare價錢,我建議你住瀧乃家,會覺得值好多

伯爵府

manu4211963 發表於 19-1-22 10:25
提防網上詐騙
我係唔會咁輕易信你講嘅嘢嘅

大宅

Joey8 發表於 19-1-22 10:59
一樣大陸人,其實我覺得他們真的無處不在,除非日本鄉郊,可能佢地未識去
如Risonare價錢,我建 ...

我會住滝乃家呀!仲打算住多幾晚溫泉旅館,暫定二世古、支笏湖、小樽、白金溫泉,要浸到夠本!

珍珠宮

sophyllis 發表於 19-1-22 11:17
我會住滝乃家呀!仲打算住多幾晚溫泉旅館,暫定二世古、支笏湖、小樽、白金溫泉,要浸到夠本!
...

正呀
我啱只住左二間溫泉酒店。。。

首頁
45678...69

尾頁

跳至