自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

rose1984 發表於 19-1-22 23:26
咁極品的男人樓主都啃得落

真的難以想像

珍珠宮

kittykit622 發表於 19-1-23 11:25
昨晚又冇沖大便,我見到,入房同佢講,C6笑笑口話係咩,下次記住。唉,唔通咁小事鬧佢,慶幸唔係工人見到 ...

搵師傅換個感應自動沖廁,商場公廁嗰啲,錢解決到的問題就不是問題啦,我真心覺得唔沖廁好難頂,尤其是男人尿比較嗅 難怪工人會反感

大宅

BK2002 發表於 19-1-23 16:48
你C6咁嘅諗法好不知所謂! 根本係佢本人有問題, 無品到覺得大便係應該下人同賤內處理, 令我諗起前日新聞講 ...

agree 樓主老公係蓄意唔沖廁,根本係賤格,心態係要下人同賤內服侍佢,當你哋二個係低等身份!! 要人處理自己排泄物,擺明係侮辱人玩人,樓主竟然仲維護呢D賤人

侯爵府

特登唔沖廁等人執手尾?! 直頭係心理變態, 樓主自已小心d, 好好保護自已同個仔

子爵府

樓主c6實在太核突,真心不明咁大個人一的自理能力都無,當屋企是咩?樓主仲可以維護佢,你仲有個小朋友,難道你想佢有樣學樣。就算你換咗個工人,但佢的習慣不改,結果咪俾工人黑面。

其實重點是要你c6改善,若否則鎖佢系廁所瞓兼洗廁所

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cy101 發表於 19-1-23 18:28
學樓上有BK 媽提議, 安裝自動沖水LA!!! 至少對得住工人姐姐!!!! 真心難為佢!!! ...
我覺得無咩作用, 一個污漕的人, 唔會只有一件事污漕, 咁樣的人, 我需然無潔癖, 但都好難同呢啲人相處。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至