仁川機場買t money Card

roypoon15
|
請問是否市區的普通便利店都有得賣,定係一定要在機場範圍先有?
威大嬸
|
roypoon15 發表於 19-1-22 08:18
請問是否市區的普通便利店都有得賣,定係一定要在機場範圍先有?

市區便利店和車站售票機都有賣普通版
cattz288
|
sinpop 發表於 19-1-21 22:26
有無比較過係機場以外的便利店買,係咪機場貴d?有人講機場賣的係特別版,靚d貴d
...

我淘左
sinpop
|
cattz288 發表於 19-1-22 09:44
我淘左

有得淘?二手?
cattz288
|
sinpop 發表於 19-1-22 10:45
有得淘?二手?

唔係2手架! 好靚!!

【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】https://m.tb.cn/h.3GZj5cX 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥aBtybIJLQsw¥后咑閞(emoji)淘♂寳♀(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sinpop
|
cattz288 發表於 19-1-22 10:57
唔係2手架! 好靚!!

【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】https://m.tb.cn/h.3GZj5cX 点击链 ...

cattz288
|
sinpop 發表於 19-1-22 11:47

之前双11買, 用埋hsbc promo半價咋! 好抵
roypoon15
|
威大嬸 發表於 19-1-22 09:31
市區便利店和車站售票機都有賣普通版

好的,謝謝(emoji)請問臨走時可以退卡收回按金的嗎?
威大嬸
|
roypoon15 發表於 19-1-22 11:58
好的,謝謝(emoji)請問臨走時可以退卡收回按金的嗎?

好似可以,但要收手續費
粟米沙律
|
用電子版, 專比遊客, 唔洗按金.
cattz288
|
粟米沙律 發表於 19-1-22 14:21
用電子版, 專比遊客, 唔洗按金.

睇comment, 增唔值又有, 用唔到又有, 請問你有無這問題?
roypoon15
|
威大嬸 發表於 19-1-22 13:00
好似可以,但要收手續費

謝謝(emoji)
|
回覆 cattz288 的帖子

T-Money Tour 的APPS 要綁VISA CARD, 請問是否一定要嗎? THX
cattz288
|
55104035 發表於 19-1-22 17:37
回覆 cattz288 的帖子

T-Money Tour 的APPS 要綁VISA CARD, 請問是否一定要嗎? THX

我無綁! 我見人寫係要用現金增值! 加上用咭增要比手續費!
PCCW2319
|
cattz288 發表於 19-1-22 10:57
唔係2手架! 好靚!!

【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】https://m.tb.cn/h.3GZj5cX 点击链 ...

好靜喎。

我上年join TK 滑雪團送左個禮物包。 裡面有張 t money card (但無錢),幾張mask, 1片暖包......有d唔記得左。

所以好彩第1日去到韓國無買T money card 。 滑雪團後, 就增值呢張T money card 黎用。

今年去韓國都帶呢張卡去用。
cattz288
|
PCCW2319 發表於 19-1-24 19:21

好靜喎。

咁正既! 唔知仲有無得送呢
PCCW2319
|
cattz288 發表於 19-1-24 19:24
咁正既! 唔知仲有無得送呢

禮物包

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cattz288
|
PCCW2319 發表於 19-1-24 20:44
禮物包

好大包喎!
fatfat-hippo
|
PCCW2319 發表於 19-1-24 20:44
禮物包
好正喎
請問禮物包係咪人人都有小朋友有嗎
PCCW2319
|
fatfat-hippo 發表於 19-1-25 20:18
好正喎
請問禮物包係咪人人都有小朋友有嗎

有比團費既都有
fatfat-hippo    發表於 19-1-26 00:17