請大家給朱Sir改過自新機會, 重新做人

開不了口
|
掉磚傷人果班而家點
cinda72.
|
路人甲22 發表於 19-1-21 13:16
你係咪懷疑緊警隊專業嘅搜証?

我懷疑你比較多囉
sauNG
|
唔敢講朱Sir啱唔啱,但佢也仙付出咗代價,但運動發起人搞到咁多人受傷,又無事既
路人甲22
|
cinda72. 發表於 19-1-21 13:16
我懷疑你比較多囉

唔答就算, 唔洗扯東扯西!
cinda72.
|
路人甲22 發表於 19-1-21 13:18
唔答就算, 唔洗扯東扯西!

你個名咁易認,每次有仇警仇中都衝出黎,同你呢d人,駛乜認真答呢?
|
如果佢係無啦啦打途人,我覺得佢死不足惜
但當時情況係條街有人在攪事,然後佢打中左一個宣稱自己係路過的人...

我不評論佢打人對不對,我只知君子不立危牆之下
小源
|
路人甲22 發表於 19-1-21 12:54
嘩,好彩香港絕大部份警察吾會好似你咁諗,吾係就死得!
認同樹大有枯枝, 所以枯枝必需要折除!
...
咪係囉 無辜行過 點知遇著有人搞事 被人打嗰個唔係佢緊係咁講啦

利申:藍絲 但呢件事真係幫唔落

路人甲22
|
cinda72. 發表於 19-1-21 13:19
你個名咁易認,每次有仇警仇中都衝出黎,同你呢d人,駛乜認真答呢?
...

你唔好咁話你自己啦, 你有幾出名你自己知啦
E_gold8806
|
終審crazy
V_VPONG
|
Joant 發表於 19-1-21 12:40

佛到有火唔代表可以訴諸暴力喎

點暴力呀!你有冇見法國點對黃背心呀!
cinda72.
|
路人甲22 發表於 19-1-21 13:20
你唔好咁話你自己啦, 你有幾出名你自己知啦

我就閒人一個,乜鬼野舖都搭下訕既,唔似某d帳戶咁專一架
小源
|
cinda72. 發表於 19-1-21 13:16
下,行人?
你究竟有無睇過D片唔係只打一個架 好多放工經過 有人搞事俾人打埋一份叫抵打?

小源
|
Heixsap 發表於 19-1-21 13:00
咁佢就唔應該上訴啦
老實講,睇過條片,真係唔覺得佢需要用警棍毆落去
無論個人係咪搞事都好,但佢真係無 ...
咪係囉

wantaima
|
小源 發表於 19-1-21 13:20
咪係囉 無辜行過 點知遇著有人搞事 被人打嗰個唔係佢緊係咁講啦

利申:藍絲 但呢件事真係幫唔落

無辜行過

你睇新聞得知,定你現場睇到?
果位自稱無辜的行人(係佔領常客)

|
開不了口 發表於 19-1-21 13:16
掉磚傷人果班而家點

重審緊
Joant
|
V_VPONG 發表於 19-1-21 13:21
點暴力呀!你有冇見法國點對黃背心呀!

暴力有分不同程度
唔會打細力d就叫冇暴力
cinda72.
|
小源 發表於 19-1-21 13:22
你究竟有無睇過D片唔係只打一個架 好多放工經過 有人搞事俾人打埋一份叫抵打?

...

自己睇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
究竟我是誰
|
cinda72. 發表於 19-1-21 13:21
我就閒人一個,乜鬼野舖都搭下訕既,唔似某d帳戶咁專一架
...

算喇 仙姐,無謂中樓主計
路人甲22
|
cinda72. 發表於 19-1-21 13:21