白婆婆

moyan
|
tingho 發表於 19-1-21 13:37
係wiki睇到,佢話謝曾經動手打她及已經廿多年冇行房,我諗謝宜家應該係純綷照顧她而已
...

謝等緊收錢
bosch    發表於 19-1-21 19:19
crystal媽咪
|
油麥麥 發表於 19-1-21 14:37
好似白婆婆細過99三年

哦……
係?!
Poyau    發表於 19-1-21 15:41
Isaacymom
|

其實謝生係咪有心打扮到白姐姐咁唔可以著得decent d 嗎
flyinsky
|
老得咁快?
tingho
|
yuenloklok1 發表於 19-1-21 14:20
好可能從來都無行過房,只限擁抱親吻下

連親吻都冇呀
asa2012
|
一定不只7x, 應該係9x。 真可以用老態龍鍾來形容。
Ksiu66666
|
似有病。連打扮嘅意識或意欲都失去
my005
|
angiehouse 發表於 19-1-21 13:50
人總會老的,相襯又如何,佢地相處舒服就得啦,汪亞姐都7X,不過個樣come 老d者
...

同意,大家相處舒服就好喇。

白小姐無得同汪阿姐比較既,汪今時今日仲工作,仲有打扮保養,而白小姐就無工作喇,日日响屋企悶無咩出街

添,又無咩打扮,仲好似身體唔係咁好添,有時唔係好記得野,雖然對話仲算清晰咁。

另:老人家真係可以一個月之間老得好快架,我仲好記得我老公個堂大哥大嫂,一直好健康,人人都話佢地似六十

幾,唔似七十幾歲架。

但有一日堂大嫂唔小心跌倒,入左醫院,我就睇住佢一個月內變老左好多,跟住堂大哥又病埋,又係變老左好多好

多,瘦到兩個樣咁,跟住無幾耐就..............................

所以老人家一病,就老得好快好快架。
占妹
|
AhKaAhKa 發表於 19-1-21 12:43
好似阿媽同個仔

vivian520
|
咁快咁老啦
BBG520
|
老咗好多,點睇都似80幾
Poyau
|
歲月催人
dndoomostt
|
my005 發表於 19-1-21 15:00
同意,大家相處舒服就好喇。

白小姐無得同汪阿姐比較既,汪今時今日仲工作,仲有打扮保養,而白小姐就無 ...

走得舒服, 在生時兩個前後腳, 唔差好遠走,都係幸福呀

兩個相伴半世紀, 突然缺左另一半,會好唔習慣

82歲婜28歲,我當年好不恥, 隔左十幾年, 人大左明晒, 老教授係偉人都係人黎啫

巧合地老伴走左, 個天送另一個外觀相似, 個女子又自願, 兩個都單身

咪一齊!

fionlei88
|
白小姐老咗好多
bobohello
|
10年前係佢地公司做過
已經覺得佢報細10年
olkan
|
hellohelloruby 發表於 19-1-21 13:01
我媽咪細佢幾年, 爭好遠

如果得過重病,係老得好快。
dndoomostt
|
超級特務 發表於 19-1-21 12:53
1944年出生,74歲。
我覺得報細咗,佢個侄白先勇都過80

當年國文老師都有質疑過, 暗寸過佢高攀人白先勇, 認親認戚都揾個細d

白姐姐當年spicy 架d 泳照上pan house 封面, 而家睇都唔out

照咁睇佢堅係報細左, 白姐姐有入過刪,唔見好多錢....無做電台後, 佢經歷唔太好, 可能又差d

my005
|
dndoomostt 發表於 19-1-21 15:45
走得舒服, 在生時兩個前後腳, 唔差好遠走,都係幸福呀

兩個相伴半世紀, 突然缺左另一半,會好唔習慣

人地話係蝴蝶命,佢地只係差十個鐘上下咋。
cinda72.
|
my005 發表於 19-1-21 15:58
人地話係蝴蝶命,佢地只係差十個鐘上下咋。

係,鴛鴦蝴蝶命會係咁
my005    發表於 19-1-21 16:03
|
卿本佳人