網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁你問左你個C6未??
你用的是私集嗎??
如果真唔係你啲貨, 即係有個茂利寫錯左會員號, 將件貨歸左比你。照常理你件貨無受影响呀, 都會送番比你的。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

伯爵府

回覆 andyman 的帖子

個茂利張我C6的資料擺左落第二件貨到, 話""收左就得啦"", 同埋"已經收左貨, 你件貨即管幫你搵下, 但可能都送左去第二個人到, 試下囉"<---咁答我C6

我件貨有受影响, 因為佢地話, 我C6資料都落左件錯的貨到, 咁有機會我件貨都落錯名去左人地到, 或者....由於資料已經話我C6收左貨, 所以, 佢地無欠我地任何貨, 亦唔太想跟進我件平野的去向...
佢地一日咁多件, 話最多賠錢, 但賠得個幾十蚊, 又要呢樣個樣..
所以我件貨真係算...
因為對方咁答...我當蝕左200蚊..

之後, 問題係佢地強制擺低個件貨, 大件又重,
又唔知佢地收唔收返 (估計值一千元)..
我唔想我掉左又話我偷野...
但長擺係到, 我覺得好阻地方....
宜家感覺得係佢地暫時唔會收返...
但他朝如果呢個錯貨的主人又拗到速遞黎收返...
咁我咪唔知要擺係到幾耐...

少許困擾住我...

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

貓山公主 發表於 19-1-23 10:37
回覆 andyman 的帖子

個茂利張我C6的資料擺左落第二件貨到, 話""收左就得啦"", 同埋"已經收左貨, 你件貨即 ...

狂打電話去嘈佢, 唔應該當你屋企係倉, 叫佢來收番.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至