究竟妊娠紋同遺傳有冇關係

Ceciliacccc
|
好多人話自己媽咪生嘅時候有出妊娠紋嘅話, 自己就好大機會都會有......好驚自己過多段時間都會生紋呀
kayer
|
我覺得有d
但我睇coffee話佢媽媽都有,但佢自己無,話因為做瑜伽所以d皮膚彈性好d
hoganbaby
|
Ceciliacccc 發表於 19-1-21 14:32
好多人話自己媽咪生嘅時候有出妊娠紋嘅話, 自己就好大機會都會有......好驚自己過多段時間都會生紋呀:laugh ...

唔知,因為我啊媽冇嘅,但係我都有
Puddingmman
|
我媽媽無,我都好彩無呀~
puppydingo
|
我媽無我陀孖都無
winniepoohy
|
同遺傳無關架! 應該係個人體質唔同
musiccisum
|
好多人話自己媽咪生嘅時候有出妊娠紋嘅話, 自己就好大機會都會有......好驚自己過多段時間都會生紋呀:laugh ...

唔駛驚 因為會生嘅話驚都係會生
發達喇
|
d人係話有機會遺存,但我就冇事~~
GCHK
|
我媽咪好似冇,不過我都有D
kmbb519
|
我問過我媽佢話有,但唔多,我就一條都無 不過我12w 開始好勤力咁日夜搽野,唔知關唔關事喇....
我要做媽媽
|
我覺得冇咩關係...
Cindy曾
|

我媽生五個,我記得冇,可能時間內褪色了。我姐冇,我就六個月多未知數
JD930
|
puppydingo 發表於 19-1-21 16:31
我媽無我陀孖都無
咁好
cocococoe
|
我九個月果陣就爆
我阿媽話佢無
freshrose
|
我媽無, 我妹有, 我無