自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://hk.news.appledaily.com/china/realtime/article/20190121/59166895

女夭!!! 肥佬原來係常客, 成日玩野!!!

APIGMA    發表於 19-1-23 11:39

子爵府

回覆樓主:

這種身型嘅人仕,相信日常起居飲食,都要專業護理員照顧囉,遠行更加需要啦。咁岩喺航機上,如果去其他公衆場所,唔通又就地「瀨」要工作人員幫忙? 正心理變態

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

呢個客真係好嘔心
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

好變態

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係會疴係個位到!!!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

常客

tsung    發表於 19-1-21 18:56

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cy101 發表於 19-1-21 16:42
https://hk.news.appledaily.com/china/realtime/article/20190121/59166895

下?心理變態?

寶石宮

2023年兔年勳章

cy101 發表於 19-1-21 17:01
真係會疴係個位到!!!

嘔心

MM2H    發表於 19-1-23 08:47

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 19-1-21 17:05
下?心理變態?

oh no…………

Poyau    發表於 19-1-21 18:51
不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

點解唔搵個男機艙服務員招呼佢,個空姐好慘!

wcpcelia    發表於 19-1-22 10:17

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

原來幫佢穿內褲係呢個空姐,擦屁股係另一位冇出鏡的空姐。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

真係好慘...真係解決唔到就帶返尿片出街啦

男爵府

回覆樓主:

伯爵府

應該Black list佢啦。莫講機組人員,就算普通乘客,同佢同機,簡直受罪

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

劈砲唔撈都唔會同佢抆屎,最多咪轉行。
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

點解個客叫空姐幫手除褲空姐又OK?.....
俾着我呢個唔係medical emergency, 話之你瀨

琥珀宮

carolyktong 發表於 19-1-21 17:24
點解唔搵個男機艙服務員招呼佢,個空姐好慘!
呢間無空少!
昨日睇佢地對公司訴求係blacklist 肥佬、同請番空少!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cy101 發表於 19-1-21 16:42

揾男同事呀

首頁
12345...10

尾頁

跳至