自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1)

龍貓車 發表於 19-1-23 07:37
所以我都費事再覆
根本係無人性+唔合理

根據佢邏輯推斷 :

原來做空姐預左要洗廁所,洗得廁所預左要同人抹PAT PAT,不必大驚小怪嘈住去睇心理醫生。
原來變態肥佬被人抹PAT PAT 時發出呻吟聲唔算係ENJOY,未構成性騷擾。
不論洗廁所既清潔工,醫院姑娘,總之同屎尿有關既職業都有責任同需要去同人抹PAT PAT...

咁可能佢覺得出得街預左比人摸,呢啲唔算係非禮,不必去報警。
可能我比較保守,想嘗試企在佢角度諗,但真係接受唔到,相信件事發生在我身上都係要去睇心理醫生。

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1)

suilangmui 發表於 19-1-24 23:28
咪講咗工人姐姐同護理員見工時已知抆屎係工作範圍之內囉。其實你睇唔睇得明人地成篇報導?真係同你理論都 ...

唉 ! 算啦,同佢係講極都唔會明,成日以為個個人都會接觸屎尿,要唔要咁誇張去睇心理醫生?
如果屋企人有事,真係要服侍佢去廁所係心甘情願,工人姐姐同護理人員接受工作時已知呢個係要包埋,睇錢份上都要去做。
但空姐本身工作唔包幫客人去抹PAT ,仲要見到個客下體,為左怕影響其他客人又怕公司再照肺,焗住要幫佢抹,仲要佢衰格到呻吟,正常人有同理心都覺空姐受委屈。

有人唔覺委屈可能佢做慣。

首頁

尾頁

跳至