【空姐悲歌】幫200kg胖漢脫褲抹屁股 現身親述受辱經過

lamb123
|

moniko
|
其實真係好多騎尼人! 試過有人係洗手盤度嘔, 整塞左都算, 仲要沖水沖到滿。

又試過有人抹d屎落洗手盤。。。
maggie196
|
woodpecker 發表於 19-1-23 00:01
個乘客好似今次係經台北飛泰國,都唔知係咪飛去玩細路仔細路女

好變態
諗下都驚
maggie196
|
龍貓車 發表於 19-1-22 22:02
阿姐姐,洗廁所還洗廁所
而家係幫個200磅肥佬,39547嘅男人,條友仲要玩野呻吟……抹……屎……忽……呀
...

可能人哋心臟真係咁強大,接受到幫個39547嘅肥佬抆pat pat
我真係估唔到會有人expect空姐會幫人抆屎抆尿。
LokYauYau
|
huiwo太太 發表於 19-1-23 00:06
個死肥佬可能好enjoy 用電筒抆屎,因為佢變態咸濕。

個死变態禽獸專揀女生,揾個男機師用電筒抆佢就完全一樣感覺了
饒恕我变態一次
LokYauYau
|
sinfat 發表於 19-1-22 22:06
其實佢唔應該處理,應報告機頭。

我其實唔贊成拍片影相公審人,但今次好想全球認住呢個禽獸嘅恶行!
(Samantha)
|
如果報警告條死肥佬性騷擾,咁應該係邊個國家報?
邊個國家拉條死肥佬?

suilangmui
|
Alange 發表於 19-1-22 21:39

有需要時連清潔廁所都要做啦!? 廁所無呢D嘢?

咁屋企d工人姐姐係咪都要幫sir抆屎?
|

cakii
|
唔幫佢可能會衰到瀨到一褲一地都係,轉頭直接坐返埋位,成凳都係,全機倉都臭,到時仲煩
冬瓜籽
|
心理唔平衡
amazingkitkat
|
如果我係空少都吾做呢間公司
|
|
|
Alange
|
huiwo太太 發表於 19-1-23 00:09
咁商場廁所d清潔ee 係咪幫客人抆屎都合理?因為見慣屎尿?

咁D商場呀姨使唔使見心理醫生呀?

如果你覺得呢D唔係份內事,你可以唔做!無人用槍指住你!
Alange
|
huiwo太太 發表於 19-1-23 00:12
唔係咁多人接受到接觸陌生人的屎,仲要一個特登露陽具發出呻吟聲的人,根本是性騷擾行為。
...

以事論事:
呻吟一定係enjoy ??? 或者你喺現場親眼所見?
痛都可以呻吟喎!

嘜都性騷擾? 有D誇張到俾人望一眼都話性騷擾,因為樣衰!
龍貓車
|
opl2 發表於 19-1-23 00:03
更正,係400磅

老友,覺得空姐係要咁做果d 人,唔洗浪費指力打字同佢講啦

所以我都費事再覆
根本係無人性+唔合理
Alange
|
suilangmui 發表於 19-1-23 01:49
咁屋企d工人姐姐係咪都要幫sir抆屎?

咁如果阿Sir 係老人家行動不便長期卧床,大便後邊個幫佢清潔??

或唔使清潔?

好多工人姐姐都要照做!

唔知邊個無人性呢?
Alange
|
opl2 發表於 19-1-23 00:03
更正,係400磅

老友,覺得空姐係要咁做果d 人,唔洗浪費指力打字同佢講啦

如果覺得唔合理又唔係份内事可以企硬唔做!