自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆 belairewong 的帖子

教個女仔講新口供既人仲人揸

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

「她便走入廁所,用沾有精液的廁紙抹自己下體。至晚上X母回家,見到房內有一團廁紙,便問X發生何事。」<----係廁所用完張有精的廁紙,還把它帶回房掉地上,廁所無垃圾筒或直接掉到馬桶都得,帶回房掉地上想點?引阿媽知道件事?但又話怕比阿媽知威脅的事?

子爵府

hnh_mami 發表於 19-1-21 21:32
我都好想知,點將有精液紙巾轉化到只抽起精液放入陰道。

如果可以咁精準,個女仔性經驗應該好豐富。

痴線,若將紙巾精液抹入陰道內,一定會檢到紙巾組織啦!

公爵府

tttt709394 發表於 19-1-21 21:18
咁細個有咁豐富性知識?知道爸爸打xx?知道紙巾有精?可以準確將精液抹入陰道?好難相信!
...

而且知道之後會報警,呢d全部係證據

複式洋房

回覆樓主:

我信個靚妹之前講大話,我覺得13歲講得出,玩手職就係導火線,之前一路都積怨。而家上庭比人審,比人問詳情就會驚,知自己比假口供,咁就爆番曬出黎

珍珠宮

回覆樓主:

之前仲閙錯人天

水晶宮

萍pig 發表於 19-1-21 22:41
痴線,若將紙巾精液抹入陰道內,一定會檢到紙巾組織啦!

水晶宮

回覆 zz1zz2 的帖子

講大話都可以講得通, 但係用沾有精液既TISSUE抹陰道就好難以置信啦!

大宅

回覆樓主:

係喺個女陰道搵到DNA,唔係搵到精液

一直有留意呢單案,傾向相信係個女屈老豆

水晶宮

回覆 sukiwong0511 的帖子

如果係屈, 點解個女陰道會搵到老豆DNA?

珍珠宮

BK Milk勳章

Lovelovebear 發表於 19-1-21 18:52
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190121/mobile/bkn-20190121165444792-0121_00822_001.html

:thinkin ...

子爵府

回覆樓主:

有做冇做都会查得出。遲的睇新聞就知。

水晶宮

回覆 JO_100 的帖子

而家至去查? 唔係應該要查左至上庭咩?

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Lovelovebear 發表於 19-1-21 18:52
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190121/mobile/bkn-20190121165444792-0121_00822_001.html

:thinkin ...

其實好簡單 個囡仲係咪處,咪知真假囉,抹上去,唔會搞到破處
日本の平安を祈ります

公爵府

chocolatebean 發表於 19-1-21 23:20
回覆 sukiwong0511 的帖子

如果係屈, 點解個女陰道會搵到老豆DNA?

係囉,精液用紙巾抹幾分鐘乾哂,咁易放入陰道?爸爸帶condom打飛機?
唔係強姦起碼都有手指入過先有dna吧,唔通執爸爸嘅頭皮指甲放入去 12歲女仔點會佈個局咁精密

水晶宮

回覆 kk80400 的帖子

入得唔深係可以唔穿架!

珍珠宮

kk80400 發表於 19-1-21 23:43
其實好簡單 個囡仲係咪處,咪知真假囉,抹上去,唔會搞到破處

但插得唔深未必會破處喎希望警方早日查出真相

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔通真係好似個男人講, 佢有事無人養家? 所以唔可以無咗經濟支柱?

男爵府

回覆樓主:

如果係强姦而個女仔仲係處女,照計冇論入得幾浅,外陰都應該有D紅腫掛?

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

耐人尋味

首頁

尾頁

跳至