守護者

2007WNIP
|
琴晚果隻苗僑偉型到呢!一個打幾個,嘩,正。
黃宗澤做D不正經角式啱唒佢,尚欠少自然,ok啦……

鄭成(黃錦榮)是誰!好有内心戲,急求果part做到好好……
Yoanna2017
|
我都覺得套劇幾好睇
BBJOJO
|
Yoanna2017 發表於 19-1-22 07:50
我都覺得套劇幾好睇

蘑菇
|
2007WNIP 發表於 19-1-22 07:17

Agreed with you, 苗真係型㗎! 黄做得攪笑。 最唔想睇徐子衫,個樣整到呢…
wcpcelia    發表於 19-1-22 10:49
cbeyond
|
男角掂, 女角好唔掂
chuiyeebird
|
蘑菇 發表於 19-1-22 08:07

Agreed with you, 苗真係型㗎! 黄做得攪笑。 最 ...

有整嗎?係個咀肉酸d姐
蘑菇
|
chuiyeebird 發表於 19-1-22 08:31
有整嗎?係個咀肉酸d姐

一定有,你search番以前個樣比較吓! 剩係面型已經唔同哂!
TMC3012
|
尋日果集
女角真係
|
2007WNIP 發表於 19-1-22 07:17

鄭成 叫翟天臨 ,攞過「我就是演員」冠軍,蘭陵王那個昏君
Thelittlepingu
|
1314625 發表於 19-1-22 09:18

我以為佢係台灣人, 做得幾好。
babytai
|
蘑菇 發表於 19-1-22 08:07

Agreed with you, 苗真係型㗎! 黄做得攪笑。 最 ...

呢套係幾好睇,鄭成都幾好呀 ,有話普通話有時廣東話, 最憎睇除子3, 另外幾個配音人都就
小肥兔
|
越嚟越好睇, 上個星期金剛個part, 睇到好寒, 最尾講個d呃保險case, 覺得現在既人好壞
in.carry
|
徐演得好作狀
hellohelloruby
|
D女藝員多數係D大陸女星, 配晒音, 又唔識

有個做酒吧成日露事業線

整體成套劇都好好睇
dairyloo
|
日日追好睇
主題曲又好聽
xp
|
隻插曲《靈魂伴侶》男聲係邊個?
exo
|
三哥同鬆哥都好型
Yoanna2017
|
張慧儀果個case都好好睇
2007WNIP
|
exo 發表於 19-1-22 11:18
三哥同鬆哥都好型

其實鬆哥係未好有錢,做什麽生意。
tsung
|
1314625 發表於 19-1-22 09:18