想問新年會唔會邊度買相機會有優惠/平D/有野送?

CatieFawa
|
有無人知?
想買大機行貨, 一定要有保養

Charlotte_mom
|
去price.com夾價,搵行貨買
*雪
|
其實PRICE.COM 既鋪可唔可靠? 我有朋友話佢地會水貨扮行貨?
lingfu
|
唔識既話去dcfever 永成萬成買比較穩陣
百老個啲睇下信用卡積分用唔用到
用到既話都差不多價
Charlotte_mom
|
*雪 發表於 19-1-22 10:55
其實PRICE.COM 既鋪可唔可靠? 我有朋友話佢地會水貨扮行貨?

有原廠保養單至信係行貨
ian723
|
*雪 發表於 19-1-22 10:55

Price.com 係格價平台,唔係公司。

佢有標明係行貨定水貨,價格唔同。

我買咁多都未有出過問題。

garmi
|
CatieFawa 發表於 19-1-22 10:04
有無人知?
想買大機行貨, 一定要有保養
canon 有幾部機/鏡頭都有新年優惠, 你睇岩唔岩?
https://store.canon.com.hk/osp/full-of-joy-cny-special/online

garmi
|
lingfu 發表於 19-1-22 11:01
用到既話都差不多價 ...
百記好在可以用信用卡, 免息分期個d, dcfever 就好多時cash price

CatieFawa
|
Charlotte_mom 發表於 19-1-22 10:08
去price.com夾價,搵行貨買
睇幾多星級=穩唔穩陣?

CatieFawa
|
lingfu 發表於 19-1-22 11:01
用到既話都差不多價 ...
信用卡積分可以轉CASH DOLLAR 啦, 你講個D 鋪係邊?

CatieFawa
|
garmi 發表於 19-1-22 12:53
canon 有幾部機/鏡頭都有新年優惠, 你睇岩唔岩?
https://store.canon.com.hk/osp/full-of-joy-cny-special/ ...
平左?見唔同機都唔同野送添

CatieFawa
|
ian723 發表於 19-1-22 11:47
Price.com 係格價平台,唔係公司。

佢有標明係行貨定水貨,價格唔同。
謝謝, 我未試過, 咁聽落就放心D, 問下先