夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

好多年嚟
呢一年真係頂唔順,見了心理醫生都冇用
佢地兩個自己恩愛飽佢吧
我去找自己的幸福,
反正呢個家有冇我存在都冇用
我都有反思,我認我控制個女同由細太嚴厲
但我都係佢好,我媽媽以前都係咁樣教我出嚟
令到佢偏愛c6,任何事都同佢講都唔同我講
次次吵架就偏幫佢,更有親暱到似情侶先有既行為
c6話我多心,我能真的無視嗎
而事實擺在眼前,我無謂再同你嘈
成全你地我自己離開吧

複式洋房

精神病患者(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

Wonda 發表於 19-3-17 09:25
不能認同更多,我係樓主個女都反感,我唔係你用嚟show off工具,入到大學係我自己唔係你,你要面同親友曬 ...

我啱啱先睇曬所有文,樓主你自作自受就一定架喇,但係你老公都係一個懦夫,由你女出世至今,佢竟然俾你一直忽到現在唔阻止你唔話你知你咁做係錯,你兩公婆做乜生小朋友,害人害己!

我小時候我媽同你好似,我爸有鬧佢,但我媽每次都發顛話離婚,所以我同自己講唔好學壞要爭氣,做一個比媽媽好嘅人,結果我真係冇俾佢言行身教影響到,親友知咩事亦好錫我,好驚訝點解我有個咁嘅媽媽,長大後冇變成問題少女。(利申:我已經係兩個女媽媽,以前經驗令我更小心去教育自己下一代)

我希望樓主你經過今次,真心面對自己,從新認識自己改過吧,祝福。

別墅

aidan08 發表於 19-1-26 15:28
睇到樓主仲喺度講就快考dse,什麼其他親戚旳仔女都入到了等等........真係無言。

我完全明白點解個女會咁 ...

不能認同更多,我係樓主個女都反感,我唔係你用嚟show off工具,入到大學係我自己唔係你,你要面同親友曬命,自己去考啦。

樓主一家都要睇心理醫生。

別墅

sonandson 發表於 19-1-22 11:16
1.個女初初月事第一個係搵爸爸商討而唔喺我
平時月事都想叫爸爸哄佢
2.佢ig,fb啲屋企旅行相永遠只post同爸 ...

樓主,我覺得你女好大問題當咗你情敵,另外你老公亦奇怪,唔制止個女反而俾佢繼續以女友方式對待,你要留意嘅唔止你個女。你老公都有問題,佢似好enjoy.

子爵府

sonandson 發表於 19-2-26 00:03
好多野都係佢教個女做同講
實際上佢同女夾埋
佢話就話同個女去網球班

自作自受

公爵府

牛年勳章

可能係你太嚴厲,想刺激你

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

如果用一層樓就換到下半生既幸福 咁我覺得好值
事出必有因 點解今日搞成咁 你功不可沒

水晶宮

樓住以前係咪出過咁樣嘅post?

翡翠宮

Tobemame 發表於 19-3-4 22:36
唔好呀!樓主老公千其唔好放衣個女人出黎遺害人間呀!

洋房

小manman 發表於 19-3-4 07:50

哦……原來就係佢~

唔好呀!樓主老公千其唔好放衣個女人出黎遺害人間呀!

翡翠宮

11B 發表於 19-3-4 00:29
樓主上過報,關於佢個工人請假返鄉下揾地震失聯親人post。俾人鬧完又話知錯,又話已俾工人放假。但過一日 ...

哦……原來就係佢~

嘩……佢真係極品之中的xo後架喎!!

我好記得佢講個工人要請假返印黎搵失蹤的屋企人,佢話失蹤姐,唔係死左,到佢地死左自然會比白事假佢放~

轉個頭又開post,話炒人,但又想唔比1個月代通知金~

呢個人涼薄到1個點,你點對人人點對你囉!!

真係唔怪得老公同個女囉,係樓主自己完全難頂同極品到1個點~

好希望樓主老公同個女離開呢個10級難頂的女人後,可以開開心心重過新生活~

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

flori 發表於 19-3-1 21:44
好少可BK啲會員齊心協力鬧個大婆 睇黎唔係膠post就係個主角係極品

樓主上過報,關於佢個工人請假返鄉下揾地震失聯親人post。俾人鬧完又話知錯,又話已俾工人放假。但過一日又出 post 問人點樣炒工人唔使補錢。應該樓主嘅霸道同癲令佢身邊嘅人難頂到一個點。

男爵府

SUMSUM_88 發表於 19-3-2 14:32
都唔係全部,呢件事我覺得樓主老公要負全責,兩公婆係要合作,相信呢度好多媽咪,教仔女嘅時候都會轉左入 ...

樓主係極品中嘅極品。不妨重溫佢舊po

翡翠宮

sonandson 發表於 19-2-26 00:03
好多野都係佢教個女做同講
實際上佢同女夾埋
佢話就話同個女去網球班

因為個女由細已經鍾意寫作,但你因為自己的個人喜惡而阻止同防礙個女係呢方面的發展~

所以你老公先瞞住你帶個女去學寫作~

你個女當然鍾意個miss喇,你呢個阿媽難頂到1個點~

到今日都仲未知自己問題,都仲話個女參加愛情小說徵文比賽係無聊~

根本就係你一手推走個老公同個女~

你話你對佢地死心,佢地何嘗唔係對你死心咩!!

樓主,你快d去睇醫生喇,夠鐘食藥喇!!

侯爵府

sonandson 發表於 19-1-26 20:45
大家話得我好啱,最錯嗰個其實係我

你對個女好似隻棋咁,想點行就點行,你老公你朋友,你親人一直冇出聲咩?

男爵府

樓主我諗你諗多咗,你自己可以嘗試參與其中.
其實好多兒子和爸爸都好恩愛,唔通我話他們搞基咩

珍珠宮

SUMSUM_88 發表於 19-3-2 14:32
都唔係全部,呢件事我覺得樓主老公要負全責,兩公婆係要合作,相信呢度好多媽咪,教仔女嘅時候都會轉左入 ...

哦,你睇下呢個樓主 d 舊post, 了解下佢人品先
Regardless 老公好唔好,呢種人被離棄係必然既結果
因為佢連善良都稱唔上,自然唔會留得人住
除非自己大把大把錢,就有人願意做狗

男爵府

flori 發表於 19-3-1 21:44
好少可BK啲會員齊心協力鬧個大婆 睇黎唔係膠post就係個主角係極品

都唔係全部,呢件事我覺得樓主老公要負全責,兩公婆係要合作,相信呢度好多媽咪,教仔女嘅時候都會轉左入牛角尖,老婆有壓力,做老公係要幫手舒緩,而唔係係個女面前搞分化,個女對阿媽咁仇視,佢老公功不可沒

大宅

Yee_ng 發表於 19-3-2 10:43
樓主都好傷自己老公同個女夾埋咁對自己咁多年嘅情義,可能樓主係有同老公仔女相處上嘅問題,但佢老公又點解 ...

同意

首頁
12345...10

尾頁

跳至