之前用錯左double serum

Zoeannike
|
回覆 good_pig 的帖子

我朝早冇用..驚太油,,本身我都有D粒粒
good_pig
|
Zoeannike 發表於 19-1-23 17:07
回覆 good_pig 的帖子

我朝早冇用..驚太油,,本身我都有D粒粒

我反而d粒粒好左
Zoeannike
|
good_pig 發表於 19-1-23 17:40
我反而d粒粒好左

咪好囉,我夏天直情唔敢用
good_pig
|
Zoeannike 發表於 19-1-23 20:41
咪好囉,我夏天直情唔敢用

你會唔會缺水呀?
Zoeannike
|
good_pig 發表於 19-1-23 20:56
你會唔會缺水呀?

夏天淨用b5果類,因為太油受不了
good_pig    發表於 19-1-23 22:46
choiyan05
|
可以toner > double serum > face cream 嗎?
我用左半支,無溝落face cream用
可能唔係晚晚用,暫時睇唔到效
同埋唔敢早上妝前用,驚太lup 會起擦子膠粒
good_pig
|
choiyan05 發表於 19-1-27 14:44
可以toner > double serum > face cream 嗎?
我用左半支,無溝落face cream用
可能唔係晚晚用,暫時睇唔到 ...

我油人單用ok
bibi2310
|

之前攞過sample用,夜晚用,第二朝面色好d,上粉貼d,可能平時太干

mimorjai
|
good_pig 發表於 19-1-22 11:11
on居居冇特別響手心卒開就用,衰左..

而家卒開好似好好多,但好似比手心吸左咁...

我只會夜晚用,兩細pump, mix 落自己用開既保濕cream, 捽開再拍入面
pakhop
|
我加 cream 用
mankkjoyce
|
double serum 真係咁好用嗎
good_pig
|
mankkjoyce 發表於 19-1-29 16:05
double serum 真係咁好用嗎

我覺得真ok wo
kit2004