有無發覺明星KOL介紹好多係伏

chriswanwan
|
我之前跟明星介紹買左支注氧棒,早晚做三分鐘,但我發覺做完塊面會發紅,又唔多見到效果,用左三個月後我決定放棄....
karenkatte
|
注氧棒 是否d 字頭, 我想買啊,之前😂
小低子
|
chriswanwan 發表於 19-1-22 11:20
我之前跟明星介紹買左支注氧棒,早晚做三分鐘,但我發覺做完塊面會發紅,又唔多見到效果,用左三個月 ...

我本來都想買... 可否share link或者相?
5想中伏...
chriswanwan
|
小低子 發表於 19-1-22 11:50
我本來都想買... 可否share link或者相?
5想中伏...

我一直以為係我用嘅skincare過敏,爛左面兩個月喇,我試用番晒所有野都無事,今朝一用完佢,而家個面又開始紅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JD930    發表於 19-1-25 09:13
Poyau    發表於 19-1-23 20:01
wcpcelia    發表於 19-1-22 12:28
Paradise_kiss
|
多謝分享
Love_Poison
|
chriswanwan 發表於 19-1-22 12:20
我一直以為係我用嘅skincare過敏,爛左面兩個月喇,我試用番晒所有野都無事,今朝一用完佢,而家個面又開 ...

Noted
karenkatte
|
多謝分享, 因為佢吾貴又有前後圖, 之前有點想買!
JoeyJoey
|
FB 上的KOL ,全部都係收$賣廣告 ~~~
Poyau    發表於 19-1-23 20:02
tsung    發表於 19-1-22 21:12
wcpcelia    發表於 19-1-22 15:18
miffyumiffy
|
佢賣廣告,收錢咋
mara
|
JoeyJoey 發表於 19-1-22 12:54
FB 上的KOL ,全部都係收$賣廣告 ~~~

係囉!乜唔係係人都知收錢賣廣告,唔會信亦唔會睇呢d KOL,都唔知乜水
thunder_bunny
|
從來唔睇
收錢既, 信唔過
0q.cathy
|
當然伏啦,佢地收錢賣廣告,最多都係用一兩次,佢哋實話好。
tansyneko
|

同意,佢哋收錢做嘢啫,到底有無真用都無人知,加上人人皮膚唔同感受唔同
Poyau    發表於 19-1-23 20:03
ookaren
|
都唔出奇呀
starrymama
|
覺. 特別某d名星
elainealex
|
所謂中環名牙醫,掛曬D同名人的合照,令人覺得他是名醫,但對一般市民他收錢後只會用極度惡劣的態度對你。我正因為信錯Facebook的KOL介紹光顧了環球大廈一位所謂名牙醫,第一次都客客氣氣,之後收了錢便態度180度轉變,他每次都遲到,曾遲到個多小時,一句對不起,甚至不好意思也沒有,每次都黑口黑面對着我,我向他的助護投訴他的態度,最後他只推了我去另一位他診所內的牙醫跟進,完全再沒有理過我,甚至看到我也扮看不到,前前後後我付出了$9x,xxx 換來大半年的精神折磨,奉勸大家找醫生要信朋友或親戚用家,千萬不能信網上分享,因你不能夠確定這是真心分享,還是一名寫手
JD930    發表於 19-1-25 09:14
cinda72.
|
elainealex 發表於 19-1-25 01:00
所謂中環名牙醫,掛曬D同名人的合照,令人覺得他是名醫,但對一般市民他收錢後只會用極度惡劣的態度對你。 ...

其實你唔應該睇牙醫,係應該睇心理醫生
全宇宙都知架啦,唔駛再講啦
opl2
|
cinda72. 發表於 19-1-25 01:03
...

真係好煩呀!今日都唔知睇左幾多次
elainealex
|
cinda72. 發表於 19-1-25 01:03
...

憐憫人的人是有福的;因為,他們要受憐憫。
cinda72.
|
opl2 發表於 19-1-25 01:05
真係好煩呀!今日都唔知睇左幾多次

係囉,我開左懷疑究竟係佢慘,定係個牙醫慘,遇到個傻既咬住唔放