夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

wing514 發表於 19-1-22 14:16
我尋日都只係睇左開頭咋,咁快冇左
我好想知點解連佢地喺房既嘢都影到
針孔鏡頭??

這個係我想追個post的原因, 究竟點解可以入埋間房(應該好難預早知, 仲係外國添...)放置鏡頭呢? 佢話拍到女方裙內穿白色衛生褲都影埋, 真係誇國特強部門, 不是一般偵探可做到.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-1-22 14:32
這個係我想追個post的原因, 究竟點解可以入埋間房(應該好難預早知, 仲係外國添...)放置鏡頭呢? 佢話拍到女 ...

……

子爵府

20150618bb 發表於 19-1-22 14:08
大家覺得出個POST身份係???

可能願意揸住掃把一起打小三的麻雀腳掛...

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

PTMCYS 發表於 19-1-22 14:32
這個係我想追個post的原因, 究竟點解可以入埋間房(應該好難預早知, 仲係外國添...)放置鏡頭呢? 佢話拍到女 ...

係囉,請左私家偵探?仲跟埋去外國
但香港冇通姦罪,最多都爆俾人地既啫
都好落本

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-22 14:36
我只係睇到佢機場嗰度。咩左邊褲袋放藍色手機,右邊放部綠色以防偵查……
...

我覺得樓主好似提我地要出軌, 要更加小心D, 因為佢話主角出軌比人拍到都唔知.....

但有D 長氣, 擺明張相係男主角放手機落袋, 佢文字又重覆一次, 每張相都係, 真係笑左... 樓主貼時有D 激動....

子爵府

wing514 發表於 19-1-22 14:39
係囉,請左私家偵探?仲跟埋去外國
但香港冇通姦罪,最多都爆俾人地既啫
都好落本

所以我估計出post 有機會係打手(麻雀腳), 因為闊太不用自己出手...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-1-22 14:43
我覺得樓主好似提我地要出軌, 要更加小心D, 因為佢話主角出軌比人拍到都唔知.....

但有D 長氣, 擺明張相 ...

……

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-22 14:46
我又唔係咁睇呀!我覺得佢想識嘅人知道,然後令到佢哋身敗名裂。 相信開post嘅係女性,但係佢用咗男性名, ...

你啱, 我只係反cup 的攪下笑

旁觀者, 當睇戲.....

但發相者都有機會比人告的.

放嘢入行李都要逐句描述…… ---> 係, 居然長氣過我

寶石宮

PTMCYS 發表於 19-1-22 14:54
你啱, 我只係反cup 的攪下笑

旁觀者, 當睇戲.....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-1-22 14:04
唔介意聽佢呻, 比意見...., 但咁認真出動到床照, 仲話隔一陣取消格仔, 當然想提提佢, 令觀眾流失就唔好啦, ...

有床照 點解我會miss嫁,昨晚好夜睇,仲未有嫁。

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-22 14:56
我當睇戲咋!!咁多呢啲事發生,理得幾多。不過琴日早瞓咗,睇唔到你所講嘅床照添 :h ...

我都係當戲睇,覺得好睇過tbb 的戲,可惜咁快落畫

寶石宮

jwy2 發表於 19-1-22 15:04
我都係當戲睇,覺得好睇過tbb 的戲,可惜咁快落畫

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-22 15:05
個account未死,有機會再上畫

睇到上咗畫,麻煩PM 我

男爵府

tansyneko 發表於 19-1-22 14:30
會唔會就係老婆出POST?

一定係啦

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-22 14:56
我當睇戲咋!!咁多呢啲事發生,理得幾多。不過琴日早瞓咗,睇唔到你所講嘅床照添 :h ...

睇唔到你所講嘅床照添 ---> 沒有床照, 只是口講, 說稍後有.

寶石宮

jwy2 發表於 19-1-22 15:09

子爵府

jwy2 發表於 19-1-22 15:03
有床照 點解我會miss嫁,昨晚好夜睇,仲未有嫁。

仲未有呀, 佢只係口頭預告 ~

寶石宮

PTMCYS 發表於 19-1-22 15:11
睇唔到你所講嘅床照添 ---> 沒有床照, 只是口講, 說稍後有.

子爵府

jwy2 發表於 19-1-22 15:09

可能傾掂數, 唔再出了...

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-1-22 14:31
應該遲啲再有嘢爆

拭目以待

首頁
12345...9

尾頁