夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

緣來有您 發表於 19-2-14 21:22
Miss 左牀照呀

仲未出。只係話佢手頭上有一張女主角只有內褲嘅相
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-2-15 13:13
佢話佢已經受人委託可以批准佢咁做,同埋佢話都要顯示實力。 :holdyrmouth ...
下...私家偵探唔係低調多?我唔信係私家偵探,係女事主男友或老公多,因為從見到的相好維護個女人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tansyneko 發表於 19-2-15 13:18
下...私家偵探唔係低調多?我唔信係私家偵探,係女事主男友或老公多,因為從見到的相好維護個女人

...

佢話以後再出post都係會放少少相同文字描述

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-2-15 13:20
佢話佢手頭上有動作片同埋有其他更激嘅照片 ,不過未得當事人准許就唔可以放更加出嚟。佢話如果冇動作片又 ...

條褲裏面係白色底裙...佢講啫,我哋又無睇到條片,不能分辨佢有無講大話喎
同埋褲裡面點再著底裙?

寶石宮

tansyneko 發表於 19-2-15 13:31
條褲裏面係白色底裙...佢講啫,我哋又無睇到條片,不能分辨佢有無講大話喎
同埋褲裡面點再著底裙?: ...

我都覺得好搞笑呀
但係佢真係講褲入面有白色底裙、拭目以待、有圖有真相

tansyneko    發表於 19-2-15 14:15

寶石宮

佢琴日講係白色連身底裙

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-2-15 13:34
佢琴日講係白色連身底裙
連身底裙但又再著條褲?係咪打底褲?

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-2-15 13:33
我都覺得好搞笑呀
但係佢真係講褲入面有白色底裙、拭目以待、有圖有真相 :h ...
拭目以待

寶石宮

tansyneko 發表於 19-2-15 14:17
連身底裙但又再著條褲?係咪打底褲?

真係唔知

但係女主角再見到我咁講,佢會返嚟斬我㗎喇

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

tansyneko 發表於 19-2-15 13:18

...
我同你都覺得係男人出POST,唉..........男人呀男人有時放唔低..................可憐

男爵府

你專登咁講係咪想引蛇入洞, 想有圖有真相

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-2-15 13:33
我都覺得好搞笑呀
但係佢真係講褲入面有白色底裙、拭目以待、有圖有真相 :h ...

可能女主角嘅另一半發現果幾日屋企唔見咗條白色底裙,所以肯定女主角嗰日有著,點都好,真係要有圖有真相

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

但覺得個男子幾慘

首頁

尾頁

跳至