夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tansyneko 發表於 19-2-15 13:18
下...私家偵探唔係低調多?我唔信係私家偵探,係女事主男友或老公多,因為從見到的相好維護個女人

...

佢話以後再出post都係會放少少相同文字描述

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tansyneko 發表於 19-2-15 13:31
條褲裏面係白色底裙...佢講啫,我哋又無睇到條片,不能分辨佢有無講大話喎
同埋褲裡面點再著底裙?: ...

我都覺得好搞笑呀
但係佢真係講褲入面有白色底裙、拭目以待、有圖有真相

tansyneko    發表於 19-2-15 14:15
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

tansyneko 發表於 19-2-15 13:31
條褲裏面係白色底裙...佢講啫,我哋又無睇到條片,不能分辨佢有無講大話喎
同埋褲裡面點再著底裙?: ...

佢琴日講係白色連身底裙

寶石宮

tansyneko 發表於 19-2-15 14:17
連身底裙但又再著條褲?係咪打底褲?

真係唔知

但係女主角再見到我咁講,佢會返嚟斬我㗎喇

首頁

尾頁

跳至