自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

多謝樓主分享已加

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

多謝分享

瑪瑙宮

crystal媽咪 發表於 19-1-23 16:07
你講whatsapp sticker點用定係點樣update?? 如果係前者,你send whatsapp嘅時候就可以用呢啲圖send畀人 ...

前者

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

多謝分享

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tkop 發表於 19-1-23 16:20
前者

你用手機好簡單。
首先係個人中心攞咗啲whatsapp sticker落電話度先。( 即係以下圖1、圖2)

攞咗之後,你就好似平時whatsapp人咁。 按(左邊哈哈笑公仔)(圖3)

之後下面有一個好似正方形嘅圖畫。你撳入去就會見到你攞咗嘅bk公仔,你撳個公仔,就可以send畀人(圖4)

如果都係唔得, 咁你就係現實中搵人幫你整

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

瑪瑙宮

crystal媽咪 發表於 19-1-23 16:50

你用手機好簡單。

好似好難咁,但都麻煩你帮我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

annlee 發表於 19-1-23 16:09
Thanks

唔使客氣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Rapunzel 發表於 19-1-23 16:12
多謝樓主分享已加

唔使客氣

寶石宮

mosin 發表於 19-1-23 16:19
多謝分享

唔使客氣

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tkop 發表於 19-1-23 17:05
好似好難咁,但都麻煩你帮我

唔係好難。
唔駛客氣,希望你整到呀!因為都好靚㗎
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至