係咪一定要買餵奶Bra?

wowobibi
|
請問係必須的嗎? 有無人係只著無鋼線bra拉低餵?
Kakababeeeee
|
wowobibi 發表於 19-1-22 22:19

其實差不多,餵奶bra就方便d餵奶。。。
ChansBB
|

唔係
我就係唔like果個扣鈕
我買sport或leisure bra
都間斷俾大仔埋身左一年
Cindy曾
|

邊有嘢必須呀,醫病咩……
你點舒服就點著,冇杠圈都得了,拉高喂奶囖!
wowobibi
|
ChansBB 發表於 19-1-22 23:52
唔係
我就係唔like果個扣鈕
我買sport或leisure bra

係喎...無諗過可以sport bra tim..thanks
ChansBB
|
wowobibi 發表於 19-1-23 10:27
係喎...無諗過可以sport bra tim..thanks

之前我買過unliqo
ok,但個cup平d對nipples好似唔係咁好
而家就轉左muji
好舒服同平d
EstrellaDamm
|

我自己前後餵兩個全埋身,覺得餵奶bra方便啲。最好要心口中間扣的,唔好要上面扣嗰啲。唔係話必須嘅,不過我自己覺得有好啲囉。又唔係好貴。
Yiulama
|
問身邊生過既幾個朋友都話唔鐘意用餵奶BRA,但我都準備左兩個睇下到時自己覺得方唔方便,反正唔係好貴,就算餵唔餵奶都著得!
dawngago
|
Yiulama 發表於 19-1-23 13:02
問身邊生過既幾個朋友都話唔鐘意用餵奶BRA,但我都準備左兩個睇下到時自己覺得方唔方便,反正唔係好貴,就 ...

我仲以為要餵奶先要買餵奶bra添
GCHK
|
餵奶bra,會比較方便D囉
Ma12345
|
買左方便好多我驚會漏奶
我要做媽媽
|
唔係必須既,不過就係餵奶既時候比較方便
hoganbaby
|

可以唔買,就係麻煩啲囉
haha748494
|
我系網上買,埋身果陣好方便。