自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

我由細到大都係住屯門,由生左個時不時見到佢,我囡已經11歲多,咁耐以嚟見親佢都響度大吵大鬧,只要望佢一眼佢就講晒粗口鬧你,當然避之側吉,但係有時俾佢見到你嘅眼光,便大聲破口大罵,真心滋擾到,我囡每次心驚驚成日,試過三次左右,最近一次見到佢同佢阿媽一齊,又係大大聲聲唔知講,佢阿媽好似之前佢縱容佢咁做,好無奈,我女開始大真係驚佢自己出街遇到佢,好反感討厭,佢精神病我唔理佢冇歧視佢,但係唔好騷擾到我

伯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

聽jm講,佢會帶把介刀係身,絕對係色危險人物。我見親佢都避之則吉,好怕佢。

伯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

聽jm講,佢會帶把介刀係身,絕對係危險人物。我見親佢都避之則吉,好怕佢。

大宅

我有次同小朋友一齊,在市廣場大眾見到佢、唔知做乜係咁跟住我地、跟到出舖,我拖住小朋友走左入對面買bb衫舖、叫佢地揾商場職員。

男爵府

回覆樓主:

我近來見佢都係同媽媽一齊, 之前見過佢同origins d姐姐好好傾。 不過見到佢都係當見唔到好d 危險呀

男爵府

回覆樓主:

我近來見佢都係同媽媽一齊, 之前見過佢同origins d姐姐好好傾。 不過見到佢都係當見唔到好d 危險呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

luckyQ 發表於 19-1-23 07:41
我由細到大都係住屯門,由生左個時不時見到佢,我囡已經11歲多,咁耐以嚟見親佢都響度大吵大鬧,只要望佢一 ...

唔可以同佢有眼神接觸㗎!見到佢唯有避開啲行。

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

dordorcat 發表於 19-1-23 07:51
...

我以前係屯市返工架,大家自保咋,返shop佢一定入到來,如果得罪自己好危險,你地唔好以為好好傾
---生命無價,請支持領養---

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好少去屯門,但都見過佢幾次,每次我只係低頭快行,無歧視,但好多人話佢有武器喺身。我覺佢係危險人物

珍珠宮

紫蘿蘭 發表於 19-1-23 08:02
唔可以同佢有眼神接觸㗎!見到佢唯有避開啲行。

時不時見到佢,咁耐以來只係有兩三次同佢眼神接觸就咁樣,次次老公唔係身邊,唔係佢就大鑊,一定鬧鬼佢報警

大宅

我由細到大都係住屯門,由生左個時不時見到佢,我囡已經11歲多,咁耐以嚟見親佢都響度大吵大鬧,只要望佢一 ...

佢真係好討厭 唔小心望佢一眼都比佢罵。前兩日 見到有自由行望佢 竟然罵兩句就走。

wcpcelia    發表於 19-1-23 11:45

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好少去屯門,但都見過佢幾次,每次我只係低頭快行,無歧視,但好多人話佢有武器喺身。我覺佢係危險人物

珍珠宮

cathyleung1 發表於 19-1-23 08:04
佢真係好討厭 唔小心望佢一眼都比佢罵。前兩日 見到有自由行望佢 竟然罵兩句就走。
...

係囉唔小心望到佢就係咁,佢阿媽又唔會制止佢

侯爵府

畀面勳章

lovelycats1 發表於 19-1-23 07:48
聽jm講,佢會帶把介刀係身,絕對係色危險人物。我見親佢都避之則吉,好怕佢。
...

係。我就係睇住佢攞住介刀追住啲女人同小朋友鬧既JM

男爵府

meko~ 發表於 19-1-23 08:04
我以前係屯市返工架,大家自保咋,返shop佢一定入到來,如果得罪自己好危險,你地唔好以為好好傾
...

男爵府

我地一向知佢咩料見到佢都啦啦聲遠離.上次佢唔知發咩神經追住我同個女。我拎部電話出黎同佢講叫佢企係度我現在報警佢即刻閃人。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

公爵府

回覆樓主:

佢都俾人報警N次,但依然係到

公爵府

回覆樓主:

珍珠宮

bbyou 發表於 19-1-23 08:08

我真心覺得好無奈,精神病…個D自己自言自語唱歌都唔理,呢種人仲討厭反感,好多時係拖住個女或者拖住細嘅男仔小朋友,佢就發作

首頁
12345...6

尾頁

跳至