自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

趣教勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

tsangyvette 發表於 19-2-24 22:20
回覆 choi2015 的帖子

因為芥花係基因改做的植物,因為我家人盡可能都不吃基因改做的食物,所以就不食用。 ...

其實粟米都係基因改造

子爵府

kaki0901 發表於 19-2-14 23:45
我通常買洗衣球
因759成日冇貨,有貨又冇折

買了一百元,有些東西是不必要!哈哈!送25 又要買125 不必要東西!哈哈

大宅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆 flashsilver 的帖子

對對,但我也想知是否如果用了基因改造的,製造商一定要寫明?有時咪有啲豆漿寫明非基因改造大豆嘅,我見瓶上沒寫用基因改造的粟米,所以就買。

大宅

回覆 Pinkmoon 的帖子

m巾,廚房紙,洗手液,抽濕珠,用得快,通常買呢啲

大宅

回覆 peony_so_hk 的帖子

今日去啦,會員全單9折呢,買滿100送25現金券

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tsangyvette 發表於 19-2-27 11:45
各位,今日會員全單九折,連wow價都有!21.1就有一支1000ml粟米油

男爵府

tsangyvette 發表於 19-2-27 11:53
回覆 flashsilver 的帖子

對對,但我也想知是否如果用了基因改造的,製造商一定要寫明?有時咪有啲豆漿寫 ...

香港好似係自願性, 所以佢冇寫都唔一定冇. 以我所知, 粟米同大豆係最多基因改造

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今日買

tsangyvette    發表於 19-3-1 05:46

首頁

尾頁

跳至