女大18變

ma1983
|

08年京奧,中國女子體操隊歷史性贏得奧運團體金牌,當時程菲、楊伊琳、李珊珊、何可欣、江鈺源同鄧琳琳6位可愛小女孩,成為全中國人的驕傲。時隔11年,這6位姑娘無論人生或外貌都出現不少變化

wcpcelia    發表於 19-1-24 15:58
zoeleunggg    發表於 19-1-23 17:03
Liukut
|
ma1983 發表於 19-1-23 16:08
08年京奧,中國女子體操隊歷史性贏得奧運團體金牌,當時程菲、楊伊琳、李珊珊、何可欣、江鈺源同鄧琳琳6位 ...

好似左邊第二個最sharp~~~
ma1983
|
隊長程菲已變成「大媽」身形,開設了程菲體操俱樂部並擔任教練;楊伊琳2年前在北京體育大學畢業,仍是青春大學生模樣的她曾表示不想重回體壇,有意從事「朝九晚五」的工作;17歲退役的李珊珊則成為文化人,2011年曾出自傳《我是我的平衡女王》,2016年更代表中國運動員教育基金會,到新加坡參加國際華人文化周活動。

至於被評「顏值最高」的何可欣,2013年退休後在北京師範大學深造,並到央視擔任評述工作;另一位美女鄧琳琳更厲害,退役後到北京大學國際關係學深造,並當選安徽省政協委員。江鈺源則在上年完成碩士課程。
yymaa
|
變化好大
pigpigapple
|
左邊第3個, so pretty
ma1983
|
Liukut 發表於 19-1-23 16:10

好似左邊第二個最sharp~~~

當年黑黑實實的楊伊琳

變身白淨美少女

ma1983
|
pigpigapple 發表於 19-1-23 16:30
左邊第3個, so pretty

左邊第3個李珊珊

17歲退役的李珊珊則成為文化人,2011年曾出自傳《我是我的平衡女王》,2016年更代表中國運動員教育基金會,到新加坡參加國際華人文化周活動

feclagnes
|
08年京奧,中國女子體操隊歷史性贏得奧運團體金牌,當時程菲、楊伊琳、李珊珊、何可欣、江鈺源同鄧琳琳6位 ...

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190123&s=10793096&a=59171601
【體壇醜聞】體操金牌靚女做二奶? 傳撬閨蜜老公逼離婚
Poyau    發表於 19-1-23 23:19
ian723
|
feclagnes 發表於 19-1-23 16:44
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190123&s=10793096&a=59171601
【體壇醜聞】體操金牌靚女做 ...

你喜歡做”是非精 ” ?
feclagnes
|
ian723 發表於 19-1-23 16:56
你喜歡做”是非精 ” ?

啱啱見jm貼,諗起今日有單咁嘅嘢,咩是非精?難道你喜歡狐狸精?
biancaho7
|

左1無變
cyyiu
|
囡大18變 ,原來已經11年,我仲記得想當年返工用公司電腦睇奧運,然後比IT block 左,仲出email話太多人睇!
wcpcelia    發表於 19-1-24 15:58
clarasun
|
feclagnes 發表於 19-1-23 16:58
啱啱見jm貼,諗起今日有單咁嘅嘢,咩是非精?難道你喜歡狐狸精?

ma1983
|
biancaho7 發表於 19-1-23 16:59
左1無變
肥左好多

tsung    發表於 19-1-23 20:58
1928mickey
|
ma1983 發表於 19-1-23 16:38
當年黑黑實實的楊伊琳

兩回事
ian723
|
feclagnes 發表於 19-1-23 16:58

二者都乞人憎
puitan
|
feclagnes 發表於 19-1-23 16:44
【體壇醜聞】體操金牌靚女做 ...

睇左,失望。竟然做人小三仲係搶朋友老公。
feclagnes
|
ian723 發表於 19-1-23 17:43
二者都乞人憎

咁你就唔好做前者啦,撩人者⋯⋯x bk係吹水之地,唔知你做咩咁緊張,你條女? 你個女?
ian723
|
feclagnes 發表於 19-1-23 18:09
咁你就唔好做前者啦,撩人者⋯⋯x bk係吹水之地,唔知你做咩咁緊張,你條女? 你個女?
...

前後者都唔會做

我亦唔想再回應任何一者

識趣啦
gigired
|
ma1983 發表於 19-1-23 16:38
當年黑黑實實的楊伊琳
變左好多