六七十年代懷舊衣服

BabyDreaming
|
公司2 月中Annual Dinner, 主題係懷舊,請問而家邊度仲有類似相片入面既懷舊衫賣?陳寶珠蕭芳芳果個年代既, 有冇姊妹有呢d 衫可以幫到我? 請PM , 萬分感激!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
綠茶新地
|
BabyDreaming 發表於 19-1-23 19:56
公司2 月中Annual Dinner, 主題係懷舊,請問而家邊度仲有類似相片入面既懷舊衫賣?陳寶珠蕭芳芳果個年代既 ...

尖沙咀近利時商場附近有間叫美芝,好多阿婆年代花碌碌既衣服,你可以去看看
wcpcelia    發表於 19-1-24 16:04
Poyau    發表於 19-1-23 21:45
tsung    發表於 19-1-23 20:51
綠茶新地
|
BabyDreaming 發表於 19-1-23 19:56
公司2 月中Annual Dinner, 主題係懷舊,請問而家邊度仲有類似相片入面既懷舊衫賣?陳寶珠蕭芳芳果個年代既 ...

美之加連威老道鋪

No reviews

服裝店 · 71 Granville Road, 71 Granville Rd

Closed ⋅ Opens 11AM Thu
|
綠茶新地 發表於 19-1-23 20:11
尖沙咀近利時商場附近有間叫美芝,好多阿婆年代花碌碌既衣服,你可以去看看
...

謝謝你,而家天氣咁凍,驚佢全部都係冬天衫,希望有啦! thanks!
happymama11
|
其實我喺花園街都見到有一間都係賣嗰啲好懷舊嘅衫嘅鋪頭,價錢仲好平。或者你有時間可以去嗰度望一望,睇下會唔會搵到你想要嘅懷舊衫!
|
happymama11 發表於 19-1-23 20:19
其實我喺花園街都見到有一間都係賣嗰啲好懷舊嘅衫嘅鋪頭,價錢仲好平。或者你有時間可以去嗰度望一望,睇下 ...

感謝happymama提供情報 (emoji), 我都會去睇下!
綠茶新地
|
happymama11 發表於 19-1-23 20:19
其實我喺花園街都見到有一間都係賣嗰啲好懷舊嘅衫嘅鋪頭,價錢仲好平。或者你有時間可以去嗰度望一望,睇下 ...

同一間美芝,係花園街既分店,讀書時成日去尋寶