轉載,評評理

lily-of-valley
|
我會叫個仔即掟煲。 好揾唔揾, 揾件咁野。 咁巴閉揾個男友住山頂屋啦。
heilok
|
亞伯母真係好人。俾我一早就趕走佢。
北角謝太
|
做佢奶奶先慘,我會叫個仔飛左佢。
Yukyuk
|
twotigers 發表於 19-1-24 14:40
佢住人屋企,凌晨1點返去吹頭真係好騷擾,果度唔係佢屋企,一日唔好開咁猛風筒嘈住人,一係洗少一日頭,洗 ...

前世唔修 (如果前世修得好,就有好新抱。)

真係今次寃家找到上門!

Stella.b
|
呢個女仔唔識睇眼色做人
BabyLoveBB
|
佢未來奶奶算好單純同好人。
gracelam
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:26
我好想問佢係咪處女座

我仔執到咁極品嘅女朋友, 一係叫佢分手, 一係叫佢地搬走。

登報脱離母子關係我都會咁做!!!
cinda72.
|
Yukyuk 發表於 19-1-24 14:43
未正式入門已經咁!

未來奶奶都好慘!

如果我有仔,溝件咁既野,難聽d講,叫玩完即飛算啦,娶返黎,呢世都家宅不寧
是是但但
|
好慘囉.....個99。
其實唔經男友同佢講, 到時佢咪又係唔LIKE。
調返轉, 新抱覺得99有咩, 都係經C6同99講啦~

大佬, 成點鐘重喺度吹頭, 個99都好啦, 只係叫佢較細D, 唔好較最大風。都冇話叫佢唔好吹! 重想點呀? 佢住人間屋, 嘈嘈閉, 大家就下唔得。佢吹頭就得!

又係佢自己講自己寒涼, 唔飲得涼茶。
咁個99見佢飲花旗參, 好心提佢, 又話人地驚死佢飲哂D貴野。
精神分裂!
未結婚都咁樣, 第日結佐, 家無寧日。
ferrari2007
|
淨係半夜吹頭已經極騷擾,仲要間唔中?佢一係換個靜音,一係就唔好吹!唔滿意嘅可以走!
我同個仔講係比2分面個仔,如果直接同你講我實開你波!住喺我度仲阿之阿左?
遇著呢亭咁嘅極品,我會同個仔講:你儲好錢買樓搬出去先好諗住結婚,因為我唔會比呢個女人喺我屋企住
唔好意思肉緊左少少,齋睇篇文都想剷爆佢
Yukyuk
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:49
如果我有仔,溝件咁既野,難聽d講,叫玩完即飛算啦,娶返黎,呢世都家宅不寧
...

明白。

如果我有仔,我會提議個仔俾個機會個女仔找個更好的,放生大家。

milk323
|
花旗蔘茶嗰度,我覺得佢係此地無銀,根本係佢自己覺得貴野先飲(乜好貴架咩?),比人發現又死要面。
cinda72.
|
Yukyuk 發表於 19-1-24 14:52
明白。

如果我有仔,我會提議個仔俾個機會個女仔找個更好的,放生大家。

我睇其他人留言先好笑
叫佢條仔一定要娶佢,唔好放佢出黎害其他人
cinda72.
|
milk323 發表於 19-1-24 14:53
花旗蔘茶嗰度,我覺得佢係此地無銀,根本係佢自己覺得貴野先飲(乜好貴架咩?),比人發現又死要面。
...

係囉,花旗參都唔係乜野貴野
canies
|
堅港女
cbeyond
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:26
我好想問佢係咪處女座

係呀, 絕對港女座
babynetnet
|
唔關星座問題,我都係處女座,ex都係住公屋,佢阿媽對我好好架,我就對佢一般般唔冷唔熱,但我會買胸圍比佢媽架 幫手x枱、拎飯、拎餸、執碗收枱!
如果太夜洗頭我等乾唔會吹!
唔好講到我地處女咁差先得架
Yukyuk
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:53
我睇其他人留言先好笑
...

咁醒目!

笑C人!

#原來大家都係有共同想法
cbeyond
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:53
我睇其他人留言先好笑
...

幫我俾like佢, 咁有建設性答案
MKma
|
我覺得阿伯母已經好識做,好關心呢個女人㗎喎!佢仲怨三怨四,真難頂!