轉載,評評理

selinako^^
|
rachel0316 發表於 19-1-24 15:44
嘈住人訓覺又係人地唔啱
驚佢寒涼關心佢又唔啱
呢d 女

佢話阿伯母google 同佢男人2個夾攻佢喎
唔中意唔飲,中意就飲,人地話比佢知涼,佢又話人好夾攻佢
公主到呢…
rachel0316    發表於 19-1-24 19:58
小肥兔
|
其實阿伯母都唔錯,。又煲涼茶佢飲,。又提佢 花旗蔘唔好飲, 伯母應該值得擁有一個更好既媳婦
1010mum
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:35
如果係我個仔,我會叫佢搵過個,否則佢呢世會係地獄
如果係我個女,我會插到佢開花
...

x 2

tintinlam
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:26
我好想問佢係咪處女座

雖然我同我99相處都唔係好好, 之但係我又唔覺位未來99有問題. 比著係我既女, 我佢上天花板都似, 一來半夜洗頭就算吹都吹唔乾, 對佢唔好. 二來佢唔瞓, 其他人唔使瞓啊, 風筒聲最大既竟吵. 至於參茶, 都係為佢好. 不過一句講晒, 比係我既仔, 我會掃個女仔出街, 如果個仔要佢, 就一起掃.(不過我一早講明唔準帶人返屋企過夜)

karen508hk
|
發佢個瘟
Charlotte_mom
|
係,如果我仔搵個咁嘅女仔返黎就真係前世
careycarey
|
呢杯新抱茶,同飲火水冇分別
TMC3012
|
半夜三更返黎吹頭, 你唔覺得嘈唔代表人地唔覺喎
唔當面同佢講又唔like, 當面講應該怒火指數爆標
大肉兒
|
人地個阿媽其實幾好wor
tiffany0620
|
cinda72. 發表於 19-1-24 14:35
如果係我個仔,我會叫佢搵過個,否則佢呢世會係地獄
如果係我個女,我會插到佢開花
...

我都係
jasmine0527
|
可能天秤,識幾個天秤都好大小姐脾氣,要人就哂佢的
tiffany0620
|
twotigers 發表於 19-1-24 14:40
佢住人屋企,凌晨1點返去吹頭真係好騷擾,果度唔係佢屋企,一係唔好開咁猛風筒嘈住人,一係洗少一日頭,洗 ...

去婆媳版,好多新抱都係咁!
awah112
|
翹口又巉手
MM2H
|
呢位近30中女,可以……out
Poyau    發表於 19-1-25 01:07
hohoho2013
|
半夜吹頭嘈到死,我係auntie就即刻剷爆佢
仲話煲埋涼茶畀佢飲,食c啦,畀c佢食就差唔多
twotigers
|
tiffany0620 發表於 19-1-24 16:30
去婆媳版,好多新抱都係咁!

難為了99
Poyau    發表於 19-1-25 01:07
Yukyuk
|
twotigers 發表於 19-1-24 15:19
點幫手?

「都唔怕在版面寫」

我記得參加祭祖分享會時,有人分享過去拜完祖先之後,真係可以甩咗個好衰嘅男朋友。

Swany288
|
去婆媳版,見到D新抱猛數奶奶不是,仲要話一年只見幾次,最好唔見,不相往還,但係新抱成日可返外家探父母,要人地個仔即佢老公就最好同父母少來往,唔見仲好,睇見都心寒
Yukyuk
|
awah112 發表於 19-1-24 16:30
翹口又巉手

嘩!咁深隻字。

Dr Kwok 成日講嘅形容詞。

Yukyuk
|
Swany288 發表於 19-1-24 17:32
去婆媳版,見到D新抱猛數奶奶不是,仲要話一年只見幾次,最好唔見,不相往還,但係新抱成日可返外家探父母 ...

阻人見自己父母,咁冇孝義都做得出!