親子旅遊

跳至

首頁
45678...23

尾頁

男爵府

Abby媽 發表於 19-2-13 19:20
知吾知邊度買童裝靚

上年去過南大門童裝街. 走左幾個場, 因為有 d 場裡面買嘅小朋友衫, 褲, 裙, 鞋都好細個. 只有一至兩個場我覺得啱行, 啱買. 最後我都只係買左圖中嘅一件外套, 一堆內褲仔同一條屋企褲.. 我都想知除左童裝街, 係咪要去 Shoppping Mall 先買到啱心水嘅中童衫, 褲 首爾係咪無好似日本嘅西松屋, BABYDOLL之類嘅童裝店?

Cheuk2012    發表於 19-4-5 22:43

別墅

有無人join過呢個one day tour?

男爵府

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章

kakahappy8 發表於 19-2-15 13:09
有無人join過呢個one day tour?

我想join草泥馬+摘草莓果個

別墅

kubileo 發表於 19-2-15 13:16
我想join草泥馬+摘草莓果個

你都係想join呢間旅行社?

男爵府

kakahappy8 發表於 19-2-15 13:26
你都係想join呢間旅行社?

係丫,不過我4月先去

別墅

kubileo 發表於 19-2-15 14:20
係丫,不過我4月先去

我都係丫,4月14飛,你唔打算去鐵路單車?

男爵府

kakahappy8 發表於 19-2-15 14:23
我都係丫,4月14飛,你唔打算去鐵路單車?

我都係14號飛丫~21號返 我諗住plan一日自己去鐵路單車跟南怡島,本來想plan一日團係草泥馬+斜坡滑車既,但我仔驚坐吊車,所以唔考慮

別墅

jessiejy 發表於 19-2-14 10:43
我都PLAN 緊想同小朋友去這裡玩, 有冇JM可分享下!

我plan左:江華Luge 滑車+一山水族館+ one mount snow park

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

BBG1 發表於 19-1-25 21:41
running man 室内競技game. 我D kids 近十一二歲,應该啱玩。
去年去左爱宝,所以今年去樂天。
去年馬場洞 ...

請問你喺馬場洞邊一間食韓牛啊?
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

CaCa0919 發表於 19-1-25 21:56
愛寶好唔好玩? 你上次去有無去動物園區? 係咪有架觀光車可以坐入去猛獸區域睇獅子, 老虎同熊人? 馬場洞真 ...

你好啊,請問你係去馬場洞邊間吃韓牛架?
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

男爵府

grace-yeung 發表於 19-2-15 23:51
你好啊,請問你係去馬場洞邊間吃韓牛架?

我上次去左馬場洞龍門家

Cheuk2012    發表於 19-4-5 22:44

子爵府

CaCa0919 發表於 19-2-15 23:59
我上次去左馬場洞龍門家

唔該你

公爵府

親子王國15週年勳章

grace-yeung 發表於 19-2-15 23:04
請問你喺馬場洞邊一間食韓牛啊?
我去到睇邊度牛靚就去邊ja

子爵府

BBG1 發表於 19-2-16 11:08
我去到睇邊度牛靚就去邊ja

(emoji),唔該你

禁止訪問

畀面勳章

別墅

jessiejy 發表於 19-2-16 13:13
你哋係包車去定係Join one day tour?

包車

禁止訪問

畀面勳章

別墅

jessiejy 發表於 19-2-16 14:01
貴嗎?我問了一間Easter 其中一天10小時收340,000won

pm 你了

大宅

ws9309 發表於 19-2-15 20:52
我plan左:江華Luge 滑車+一山水族館+ one mount snow park

請問江華luge 向首爾點去?我用Naver check, 要搭地鐵再轉兩次巴士,太複雜喇

別墅

glocatcat 發表於 19-2-17 13:49
請問江華luge 向首爾點去?我用Naver check, 要搭地鐵再轉兩次巴士,太複雜喇
...

你睇下下面個post啱唔啱你

http://gokoreagogo.blogspot.com/2018/09/luge.html?m=1

首頁
45678...23

尾頁

跳至