醫護健康

跳至

首頁

尾頁

別墅

gigimui00 發表於 19-2-15 21:42
我有朋友肝硬化合併出現腹水醫生話無得醫丶搵咗好多醫生都唔得。用左一種自然療法唔使食藥唔使打針而家已 ...

del

禁止訪問

大宅

回覆 gigimui00 的帖子

On me. Thx

別墅

回覆 gigimui00 的帖子

可否pm 醫生資料 謝謝

別墅

我老爺於我開post 的下午五時暈左, 於1月28日走了,
在此多謝你們留言。
我老爺睇潘教授, 佢話我老爺case d 家族na 佔好大比重,所以我要好好睇住我另一半, 如果你們親人中招, 你們也要做定期檢查, 做好過唔做, 驗血同定期做超聲波, 做左安心點

洋房

joyee410 發表於 19-2-16 16:39
可否pm知料,謝謝

大宅

fdcm 發表於 19-1-30 08:46
回覆 polliebb 的帖子

而家我奶奶眼白有黃,肚脹,又有氣喘,已經驗到有埋肝硬化

想問下你奶奶肝硬化有無藥食架?有親人剛照到肝硬化.想了解多D謝謝你

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

kinmifan 發表於 19-4-10 22:15
想問下你奶奶肝硬化有無藥食架?有親人剛照到肝硬化.想了解多D謝謝你

佢無食咩藥就好快離開左我地,因為佢有埋肝炎,肝硬化同肝癌,希望你親人無事

男爵府

好媽媽勳章

我老爺都係肝癌,做唔到手術,而家食咗差不多兩個月標靶藥,但副作用開始令佢好攰,無胃口,皮膚好乾,都算行到,但腳無力,無腹水,無眼黃,我地感覺到佢唔想再食藥,想放棄,我地都好迷茫

首頁

尾頁

跳至